Sema1643 Hanımlar bugün 26 haftalık oldum ama son bir kaç haftadır yine kusmaya başladım yediğimi içim öğütmüyor karnım sertleşiyor midem bulanıyor ve sürekli gaz sancısı gibi sancım var gaz da olabilir ama oturmaya yatmaya zorlanır oldum artık böyle olan var mı doktor kontrolüne de en son perinatolojiye gittiğim için gitmedim 1 ayı geçti normal kontrol sürem Perinatolojiye de 2 hafta önce gittim
sibell77 Sema1643 başına gelen cevap verebilir canım sana ama bende 25im bende öyle bir şey yok bir skıntı olsa yakın zaman da gitmişsin doktorun söylerdi yada şimdilik kadın doğuma sıra al ve doktoruna danış
Burcak61 Sema1643 26+1 im dün tekrar kusmaya başladım ağrım da olduğu için acile gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı sizde bi gidip tahlil verin bence
Sema1643 Genelde açtığım postalara neden cevap alamıyorum acaba çok üzülüyorum ya çok sonra cevap geliyor ya hiç ya az
Sema1643 myangelson hayır yoktu Bolu’ya tatile gittim havuza girdim iki hafta oldu sayılır ordan sonra bir türlü düzelemedim
Sema1643 myangelson devam ederse bugün de en olmadı öyle yaparım artık ben sadece normal bir durum mu diye sormak istedim hani bilen başına gelen varsa diye
myangelson Sema1643 benim bulantılarım devam etmişti hiç kesilmedi ilaç kullandım doğuma kadar ama enfeksiyon olduğunda da oluyor demişti doktorlar
Sema1643 Yok benim 3. Ayımda bitmişti bulantılar ama şimdi iki haftadır çok çekiyorum yani geceleri artık uyuyamıyorum bile doğru düzgün zaten gün içinde hep uykulu geziyorum ne yesem çıkarasım geliyor
Silaaaamom2025 Sema1643 bende tam bu yüzden sağlık ocağındayım şuan tekrar prilam yazdırıyorum ne yesem agzımda sanki hiç inmiyor ve ne yesem dokunuyor gece asla uyuyamıyorum bulantı kusma gaz ve reflü yanma ne derseniz var haftam 27+5 çok çektik bee 🥺😣
Nurtanesininannesi Sema1643 ben de 26 haftalık hamileyim ve hafif hafif bulantılarım devam ediyor, omega, tiroid habı, demir ilacı falan alıyorum ve sürekli karnım ağrıyor tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum. Kullandığım bu haplardan olabilir diye düsunuyorum ben de
Sema1643 Ben sadece şuan kan içiyorum ama uzun zamandır. Enfeksiyon da olabilir aslında idrarımda da yanma hissetmeye başladım ama midem hiç geçmiyor günlerdir bulanıyor yanıyor arada ağrıyor karnım da çok sert ne yesem şişiyor içim kalkıyor