Buseenuur Kızlar nst de kemeri öyle bir sıkıyorlar ki diyorum çok sıktı bişi olmaz yoksa kalp atışını alamıyoruz diyorlar açtıklarında cihazın izi çıkıyor böyle sinir oluyorum
MorKelebek54 Buseenuur merak etmeyin nirmal bi durum zaten o kemer lastik oldugu icin sorun yaratmaz bi kac dk dayanin eger rahatsiz ediyosa. Bebegin pozisyonundan dolayi kalp atisini alamadiklari olabiliyo mecbur sıkmak zorunda kalabiliyolar
pol34 Buseenuur maalesef sıkıyorlar bazen çünkü doğru sonuç vermeyebiliyor. Benim de ilk doğumumda çok sıkmışlardı nefes alamıyordum nerdeyse
Buseenuur MorKelebek54 teşekkür ederim yani ben dayanırım sorun değil ama bebek için endişeleniyorum çok sıkışmış geliyor ve sürekli cihazın olduğu yere tekme attı çıkardıklarında cihazlar iz yapmıştı
Buseenuur Ayperi11 bebek lüçük diye öi zorlandılar bilmiyorum ama bebek bayacrahatsız oldu hissettim yani cihazın olduğu yere sürekli tekme attı çıkardıklarında da cihaz baya iz yapmıştı
Cileklipizza Buseenuur doğru sonuç almak için bazen yapıyorlar her zmn sıkmıyorlar ama benim bebiş haftası küçükken kalp atışı hareket net hissetmediler sonra tekrar sıkıp kontrol ettiler o zmn doğru sonuç verdi
Buseenuur pol34 ben daysndım bi şekilde de bebişe üzüldüm hissetmiş midir diye çünkü hiç durmadan cihaza tekme attı 🙈