Cerokk moonmom1 düşük müydü bilmiyorum yoğun kanamam oluyordu iğne hap kullandım. Sonra servikal yetmezlik tanısı aldım fitile döndük
nahleveya moonmom1 progestan kaç çıktı benim düşüyordu en son 8 düştü zorla istedim progestanı 4 gün sora 31 olmuştu
Ceku256 moonmom1 benim 12 idi. 12. Haftaya kadar kullandım sonra bıraktık şimdi 33+2 bir sorun yok. Hiç kanama lekelenme yaşamadım ama ben sadece kan tahlilinde düşük diye kullandım.
Naz3080 moonmom1 benim 14 çıkmıştı sonradan ilaç kullandım geçti şükür. Sizde ilacı düzenli kullanın mutlaka evet yan etkileri oluyor ama mutlaka kullanılması gerekiyor
moonmom1 Sevgiiss merhaba, 2 kutu ilaç bitirdim doktor bir daha degerime bakma gereği bile duymadan ilacı kesti. 20′nin üstünde olması gerekiyormuş inşallah sizin de sıkıntı olmaz, endişe etmeyin
Sevgiiss moonmom1 200 mg olandan mı kullandınız günde kaç kez birde ağızdan mı vajinal mı kullandınız
moonmom1 Sevgiiss hayir benimkinin dozu çok düşüktü yalan olmasın 10′du sanırım. Ağızdan normal hap olarak günde 2 kez kullandım
Sevgiiss moonmom1 100 dür canım 10 yok diye biliyorum inşallah benimde senin gibi sağlıkla ilerler teşekkür ederim 🙏
moonmom1 Sevgiiss çok küçüktü canım 100 olması imkansız, inşallah öyle olur canını hiç sıkma çok kullanan var