Elifeminask ** merhaba hanımlar ben şu an 31 haftalık gebeyim geçen hafta doktora kontrole gittiğimde bebeğim doğum pozisyonunu henüz almadığını söyledi sizlerin bu haftalarda bebeği nasıl pozisyonda acaba bana destek olur musunuz bu benim üçüncü doğumum olacak ilk ikisini normal yaptım. İnşallah üçüncüyü de hayır ve selametle normal yaparım pozisyonunu doğuma uygun olmasın çok istiyorum dualarınızı bekliyorum.
Gokturkmom_ Elifeminask 36-37 iken bile doktorum erken demişti benim bebeğimin pozisyonu da uygun değildi ,ben kendi isteğimle sezaryen oldum döner miydi bilmiyorum
Elifeminask Gokturkmom_ ay ne bilim ben cok etkılendim doktorda bana şu an onu düşünme dedi ama benm bir sn aklmdan gitmiyor
Gulcingul Merhaba, 32 hafta kontrolümden itibaren doktorum doğum pozisyonunda olduğunu söylüyor gittigim kontrollerde. Normal vajinal doğum istiyorum şuan uygun ilerliyoruz 36.haftamız. Bazı bebekler sonradan pozisyon alabiliyor acele etmeyin stres olmayın.
Elifeminask Gulcingul ins döner ya cok endiseliyim. İki defa normal dogm ettm ya oyle devam etsn isterm insAllah