300917 Merhaba kızlar ☺️ 6+6 hamileyim. Eskiden yemek düşkünlüğüm yoktu ama şimdi ne yesem doymuyorum sürekli yemek ihtiyacı duyuyorum. Zayıf biriyim 56 kilo ile hamile kaldım. Yarım saat önce yemek yedim şu an yine acıktım. Gece uyanıp yemek yiyorum. Sizde de böyle bir durum var mı.
Sengulkrgz 300917 yaeim saatte bir degil tabiki.. cok fazla yemek yemiyorum yaa oyle aman da aman istah acildi olayi yok normal seyrinde
Betttt 300917 ben öyleyim asla doymuyorum bir saat ac kalıyım tansıyonum dusuyor ama 49 kiloyum 3. Ayımı bitirdim hala aynıyım
Tospik 300917 ilk zamanlar öyle oluyor canim ya 😁 ama dikkat et baştan çok kilo almamaya bak çünkü son 3 ay istemesen de alacaksin 😁
Fulisko esractn canım ya senin daha önce yazını görmüştüm bebişlerinle sen iyisin dimi nasıl oldunuz merak ettim
etugce 300917 bende 8+5im bu hafta başladı, protein ve karbonhidrat dengeli öğün hazırlamama rağmen yarım saat 1 saat içinde inanılmaz aç kalmışım gibi gurulduyor karnım 3 ara öğün yapıyordum şuan yulaflı kurabiyeler vs yapıp 5 e çıkardım ara öğünü ☺️
300917 etugce çok iyi yapmışsın canım. Ben de her gün kurabiye felan yapayım diyorum ama adım atacak hal bırakmadı bebiş bende. ☺️
Polisanne06 8+6dayım ben de aşırı acıkıyorum sürekli açlıktan tansiyonum düşmüş gibi geziniyorum ortalıkta:)))
300917 Polisanne06 aynı ben de öyle valla canım sanki hiçbir şey yememiş gibi acıkıyorum. Başım dönüyor açlıktan 🤩
300917 Tospik şimdiden 2 kilo aldım bile 😩😔 ama başım dönüyor açlıktan. Oruçken bile böyle olmadım ben
etugce 300917 Nilay kececinin instagramda bir çok tarifi var bu tür, yada pinterestten bakıyorum, lif ve kuru meyve oldupu için kilo da almadım henüz :)
Durununannesi80 300917 canım aynı senin gibiydim 56 ile hamile kaldım ve gece uyanıp yemek yiyorum 24 haftalıgım suan hala drduramyorm ve 12 kilo aldım ama sakın panik yapma biz zayıf oldugumuz için çok göstermyoruz 😂valla napım bebğim istyo bende yiyorum ayrıca yiyinca mutlu olup oynuyo onemli olan onun mutlulugu deilmi😈
300917 Durununannesi80 ay ben de o günlere geleyim kıpırdansın içimde ne güzel bir duygu anne olmak. Acıkınca onun için yemek yiyorum ☺️ Boyuma göre zayıfım biraz kilo almak yakışıyor bana kiloyu çok sorun etmiyorum senin gibi canım ☺️☺️
Eebruylmz 300917 bu bebekle değilde pskolojikmen oluyor bence.. Ki düzenli beslenmezseniz aşırı kilo alırsınız henüz bebek sizden hiçbirşey almıyor neredeyse yani acıkma onun değil sizin dürtülerinizden geliyor... 2. Ve özellikle 3. Trimesterde bebekte sizde çok hızlı kilo aldığınız için şimdiden dikkat edin derim... Ben dikkat ettiğim halde 33. Haftama girecem ve 12 kilo aldım...
300917 Eebruylmz bence psikoloji değil bünyeyle alakalı canım. Yoksa yarım saatte bir yemek yemeyi mide dolmuşsa insan kendini zorlayamaz. sizin bünyeniz dikkat etmenize rağmen çok kilo almış. Bazıları dikkat etmediği halde 8-10 kilo alıyor.
esractn Fulisko sağol canım benim hastanedeyim yatmaya devam ediyoruz.🙏🏻 durum aynı kontrol altındayız direniyoruz cok şükür🙏🏻 atlatcaz bugünleri hayırlısıyla kötü düşünmüyorum
Durununannesi80 300917 valla kilo almaktan korkmuyorum hamileliği doya doya yasama taraftarıyım zaten dogururunca ister istemez veriyosun uykusuz geceler 😇😇o yuzden ye gtsin zaman çok hızlı geciyo inşallah hayırlıısi ile sende bugunlere gelirsin ❤️
Fulisko Ben de hemen acıkıyorum mesela sofradan kalkayım yarım saat sonra sanki ağzıma hiç bişey koymamış gibi oluyorum elim ayağım titriyor hafif bişiyler yiyorum öyle olunca kuru meyveler yoğurt falan
300917 Fulisko çok şükür baya rahatladım. Bu kadar acıktığım için kendimde bir sorun var sanmıştım canım 😂
Fulisko esractn hadi inşallah her şeyin başı inanmak zaten iyi düşün iyi olsun canım Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini