mevcut Hamileliğimi ilk 3 ayında bulantısı olmayanların düşük riski fazla oluyormuş mantıklı mı ya da düşük yapanların bulantısı yok muydu
erikarpuz mevcut benim çok bulantım yoktu çok fazla yediğimde ve baharatlı yedigimde az bulanıyordu hiç kusmadım düsük riskim oldu 3 ay boyunca ama sonrasında sağlıkla ilerledik şükür bence bulantı bu dediğinize bağlı bisey değil
ylnydgd mevcut arkadaşım 2 bebesinde de sıfır bulantı ile bitirdi gebeliğini hiç de düşük riski olmadı. Mide bulantısı, vücudun beta hcg ge progestana karşı verdiği bir tepki, her mide tepki vermeyebilir. Düşük riski ile bi ilgisi yok. Sağlıkla gelsin ♥️
adatuna mevcut doktorum bana da bulantı yaşayanlarda düşük riskinin az olduğunu söylemişti bilimsel bir açıklaması vardır muhakkak
senem0987 mevcut ne alaka ben hamileliğim boyunca tek bir belirti bile yaşamadım bulantı kusma koku hassasiyeti bel ağrısı kaşık ağrısı ultrasonda görmesem hamile olduğuma inanmayacaktım o derece şuan 21 haftalık hamileyim çokta sağlıklı ilerliyoruz 🧿
mevcut Çok sevindim yalnız değilmişim. Benim de rahat geçiyor bulantım çok hafif sabahları midem biraz hassaslaştı ama öyle de okuyunca korktum doktor riskli falan da demedi gecikmemin 9.gününde betam 905 çıktı gayet iyi gidiyoruz dedi keseyi de gördük şimdi 7.haftadayım haftaya kalp atışı için gideceğim inşallah sorunsuz geçsin hepimizin🌸
Leontiine mevcut alakası olduğunu hiç sanmıyorum herkes de belirti olmak zorunda değil 0 belirti ile bebişleri olanlar var. Ya da sürekli istifra edip olumsuz sonuçlananda var gebelik durumuna göre değişir
Moz mevcut niye böyle dediniz şimdi tedirgin oldum.Annem 4 gebeliğinde de asla bulantı kusma yaşamadı.Yine aynı şekilde olan gebe tanıdıklarım var sağlıkla doğurdular