GizemHamza34 Selim_Alparslan canım 35 haftalık olduk bugün gittim doktora 2900 gr 49 cm olmuş hanımefendi abisi gibi önde gidiyor 🧿🩷
Herseydenbiktim Selim_Alparslan 32de gittim 1900 civarındaydı. Haftaya salı gideceğim bakalim kaç olmuş 🥺
1993kubra GizemHamza34 Selim_Alparslan firdevsbl ipek_94 dün gittim doktora 38+5 3 kilo 334 Gr sizce nasıl kızlar kilosu
GizemHamza34 Selim_Alparslan 29 Ağustos da kuzum da bizim kız o kadar beklemeyebilir oğlum da 35 haftalık doğmuştu ya risk var dinlen bol bol dedi 🥰 senin ne zaman kontrolün
GizemHamza34 Selim_Alparslan kuzum bugün muayene oldum 3122 gr 51 cm olmuş hanımefendi haftaya tam gün verecek doktor bakalım 🥰
Selim_Alparslan Anneadayii_ Güzel beslenmiş kuzu 🌺 Maşallah 🌺 boyu kac peki bu aralar hep boyu kısa gibi geliyor bebekler ya
Selim_Alparslan GizemHamza34 Pazartesi gideceğim kuzu🌺 bence bekler ya zaten 36 yi geçsin tamam kuzu🍀 Cok bir şey kalmamış 🌸
GizemHamza34 Selim_Alparslan inşallah canım benim 🥰 git bakalım inşallah hepsi zamanında sağlıkla gelirler 🤲🏻❤️