Merve9337 Kızlar 17+1 ikizlere hamileyim ama hala hareketlerini hissetmiyorum çok merak ediyorum bu normal mi ? Sadece arada karnımın değişik yerlerinde az bir sızı oluyor gibi o kadar ama oda hareket değil yani sizler kaçıncı haftada hissettiniz
DilekH Merve9337 benim 3. Gebeliğim ben 15’ten itibaren minik hareketlerini hissediyorum . Şuanda 18 haftalığım dışardan belli değil fakat eskiye nazaran daha fazla hissediyorum
nurssmom Merve9337 herkes aynı zamanlarda hissetmiyor 16da hissettim 20ye geçicem ama her gün aynı şiddette olmuyor Buda korkutuyor galiba en güzeli 20den sonra hissetmek
Seymabyrm Merve9337 19 haftada hissetmeye başladım baloncuk patlaması gibi oluyodu meğer bebek hareketleriymiş
Gg06 Çok normal 😊 hissetmek 16. Haftada başlıyor genelde ben şu an 27. Haftadayım ona rağmen gümbür gümbür değil. Hiç kafanıza takmayın. Hareket etsin isterseniz çikolata yeyip sol tarafınıza yatın 💕
Merve9337 Gg06 Çikolata yiyip yatsamda başka şeylerde yapsam yok 😃 Pür dikkat uzanıp bekliyorum ellerim karnımda ama hiçbir şey hissedemiyorum. Sadece fazla heyecanlı bekliyorum hissetmeyi 🫢
Merve9337 Bebissever Yaa inşallah o kadar geç hissetmem bu sefer sürekli kontrole gidesim geliyor herşey yolunda mı acaba diye 😃 Hareketlerini hissetsem içim rahat etcek en azından
Merve9337 Bebissever Bu konuyla ilgili doktorum hiçbir şey söylemedi o yüzden hiç bilmiyorum benimki nasıldır