Salihanurrr Bebissever 37 geç diye biliyorum ben 32 de alabilirsiniz. Şuan kaç haftalıksınız? 37 artk son haftalar nasıl çalışacaksınız o halde kendinize eziyet etmeyin lütfen sağlıkla gelsin bebeğiniz🌺
pandapanda Bebissever 36.haftadayım yeni ayrıldım izne 32.hafta itibari başlangıcı ile çalışabilir raporu verildi bana 27 ağustos doğumum var doğum sonrasıda kalan diğer aylar için rapor verilecek
Nurdan11_ Bebissever tam 37+0’da alman lazım ama önce 32 haftanda çalışır raporu alıp çalıştığın yere vermen gerekiyor. Ben serklajlıydım doktorum 32.haftamda tamam artık Nurdan yeter çalışma evde dinlen demişti. Tam 32+0’da aldım raporumu
hizlivecocuku Salihanurrr ben de sağlık memuruyum 37 ye kadar çalıştım iyi ki de çalışmışım 41. Haftada doğdu oğlum son güne kadar çalışmama rağmen iznimin 1 ayı boşa gitti ne kadar çok kalırsa o kadar çok doğum sonrasına izin aktarır
Bebissever nurssmom çalışmak isterdim cunku dogum öncesi izn hakkımı dogum sonrası izine aktarmak için. Ben çalışmıcam ama cunkü okul açılınca 34 haftalık olmus oluyorum o saatten sonrada gitmicem
nurssmom Bebissever aa anladım dr. izin verdiği sürece bir problem olmaz ama dr raporu ertelerken bir problem görürse kasılma, sancı vb şeyler 32.haftada verir raporunuzu. Ama bir sorun olmazsa uzatır tabiki. Sorunuza gelicek olursakta 37+0da dr.a gidip raporu başlatırsınız. Yani 36.yı bitirince
Catperson Bebissever aynı durumdayız ben yine de 32.haftada çalışabilir raporu alacağım (önümüzdeki hafta) eğer durumum iyi olursa gidebildiğim kadar da okula gideceğim eylülde zorlandığım yerde çalışama raporunu alıp deneyeceğim izin aktarmayı.
ireminc07 Bebissever ben bir aksilik olmazsa 34-37 haftalar arası çalışıp doğum sonrası kullanacağım okul açıldığında 33-34 haftalık olacağım 2-3 hafta için bana ders mi verirler nasıl yaparlar? Boş bırakılar dediler ama nasıl olacak oturacak mıyım okulda ?
Mavistanbul Bebissever 34. Haftadan 37.haftaya kadar çalışabilirseniz, o 3 haftalık süreyi doğum sonrasına aktarabilirsiniz.Ama çalışmak istemezseniz, 32.haftadan sonra doktorunuzdan çalışamaz raporu almalısınız. Böylece analık izniniz başlayacak
Hashasim2020 Ben de o haftalarda doktora gidip çalışabilir raporu almıştım, öncesinde çalışabildiğim kadar çalıştım ki doğum sonrasına daha çok zaman kalsın
PBC Hashasim2020 aynı mantık valla benim de Ocak ayına denk gelecek nasipse olabildiğince izinleri doğum sonrası kullanmak istiyorum
Bebissever pandapanda ben suan gidip çalışabilir raporu almam gerekiyor mu bende 32. Haftadayım ama zaten yaz tatilindeyiz henüz böyle bişeye gerek var mı
Bebissever Mavistanbul suan yaz tatilindeyim ya hani 32 haftalık olmama ragmen gidip calısabilir raporu mu alıcam ? Ben okul açılımca direkt calısamaz almayı düşünüyordum?
busraaa570 Bebissever evet ben geçen hafta aldım öğretmenim idareye teslim ettim 37. Haftada çalışamaz raporu verilecek ancak daha önce çalışamaz raporu almak isterseniz doktor istediğiniz hafta başlatıyor geri kalan haftalar da doğum sonrasına ekleniyor
pandapanda Bebissever gerek olmayabilir valla ben de bilmiyorum ki böyle olduğunda rapor yazdırırken öğrendim karışık şeyler ya ben de şeyi merak ediyorum devlet maaşı yatırırken ne kadar kesinti yapıyor bide 6 ay mı oldu izin hakkımız