Kızlar günaydın, burda okuyorum postları bazılarını korkuyorum falan diyir o yüzden anlatma gereği duydum üstünden çok geçmiş ama, şimdi 4 yıl önce normal doğum yaptım ilk doğumumdu ve ben normal doğumdan korkmuyordum açıkçası canlı normal doğum videolarını izliyordum hem bilgilenmek için hem korkumu yenmek için, neyse 40+1de akşam 9 gibi benden nişan gibi bir şey düştü, kaynanama söyledim dedi doğumun habercisi, sonra gece 1 de sancı geldi ishal olmuşum gibi öyle bir karnım ağrıyor du ki hemen lavaboya koşuyordum ama bisi yoktu süre tuttum ilk başta 45 dakka da bir geldi sancı sonra azar azar düştü 5 daka bir gelene kadar sabah saat 5-6 gibi oldu hemen hastaneye gitmedim sancı geldiği gibi 5 dakada bire düşünce gittim evde çektim sancımi yani, neyse gittim hastaneye hemen baktılar bana 4 cm açılma olmuştu beni direk odaya aldılar sanırım nstye bağladılar sancım iyice artıyordu tabi zor bir acı dayanılmasi gerçekten zor bir acı ama inanın Allah size öyle bir yardım ediyor ki dayanıyorsunuz, sonra işte bakıyorlardı sürekli alttan açılmaya saat 9 gibi oldu açılmam 10 cm oldu ve hemen doktorlarlar geldi doğumu başlattı, iki doktor ve iki hemşire vardı başımda bir doktor elimi tutup bana cesaret veriyordu diğer doktor bebeği çıkarıyordu hemşire su veriyordu bi yandan bana, doktor bana boşuna bağırıp ıkınma demişti sancı geldiği gibi nefesini tut sessiz şekilde ıkınarak hem nefesini hem bebeğini vermeye başla dedi, aynı doktorun dediği gibi yaptım ve uzun sürmeden yarım saat içinde doğum yaptım, şuan ikinci hamileligim allahın izniyle Aralıkta doğum yapcam gene aynı ilk doğumdaki korkusuzlugumla gidecem, kızlar korkmayın rahat olun dua edin sürekli korkarak gitseniz size faydası olmayacak, Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲, sağlıkla bebekleri kucağımıza alalım inşallah 🤲 ❤️