Eses06 25 gün önce sezeryanle doğum yaptım. süt sağma makinası mutlaka olsun manuel de olsa. Çünkü sezeryan olunca süt hemen gelmiyor ve onun sayesinde ben çok rahatlamıştım. Memelerim şişmişti taş gibi olmuştu iyi ki yanıma almışım dediğim şey o oldu. Meme ucu için lansinoh krem almak şart eğer memelerin ucu yara olmasını istemezsen doğum yaklaşınca kullanmaya başlamak lazım. Göğüs pedi de lazım. Ben depend almıştım doktorum kontrole geldiğinde bunu çıkar normal ped tak bu dikişlere nefes aldırmıyor demişti. Normal kalın pedlerden alıştım. Bir tane sabahlık şart çünkü sürekli koridora çıkıp yürümek gerekiyor çok kolaylık oluyor her yerini kapattığı için. Sütünüz hemen gelmesi için rezene yanda humana steal tea alın. Yüksek bel kilot şart. Eğer yakın tarihteyse doğumunuz pijama altı alın havalar hala kötü koridorda yürürken gecelikle üşüyebilirsiniz. Ben geceliğimi hiç giymedim. Pijama takımı daha kullanışlı oldu. Nescafe değil de sade Türk kahvesi hemen kesiyor baş ağrısını. Zaten hastanede kafe oluyor ordan alırsınız. İkinci gün doktorum pansumanı değiştirdi su geçirmez bant yapıştırdı hemen duş al rahatla demişti. Aklıma gelenler Bunlar diğer bebek için lazım olanları zaten belli herkesin yazdığı gibi.