Burcussuss demirrleydi_ her normal doğum farklı mı yoksa ilk doğum yaptığım için kesin ihtimalle açılmam çok geç mi olacak, yani ilk doğumu olup da açılması çabuk olan var mı
Havin49_ Burcussuss herkesin farklı benimki çok zor geçti arkadaşım benim bebeğimden hemen hemen 1 kg daha ağır bebek doğurdu daha kolay doğurdu
Annelik-2 Burcussuss merhaba benm ilk doğumumda kendi sancm yoktu suni sancıyla toplamda 5 saat sürdü doğumum 2 çocuğumdada aynı sürmüştü daha kısa değildi
demirrleydi_ Burcussuss her doğum farklı tabiki 6-7 santim açıklığı olup çok az ağrı hisseden de var 2-3 santim açıklığı olup çok sancı çekende ama açılma kişiye bağlı senin çatına rahim ağzının esnekliğine bağlı
Havin49_ Burcussuss gebelik okulu fln çok boş işler arkadaşlar malesef gerek yok eğer ilk doğumsa insan ister istemez panik be korku dolu oluyor
Burcussuss Melosss_16 çok bir hikaye olmuş 🥰 kesiniz atıldıktan ne kadar sürede iyileşmeye başladı, kanamanız oldu mu çünkü çevremde normal doğumdan sonra çok aşırı kanama olduğunu söyleyenler var
Accountant Annelik-2 suni çok dayanılmaz bir şey mi birden çok şiddetli olarak mı geliyor ilk doğuma göre gayet kısa sürmüş sizin
Havin49_ Burcussuss açılmam olmadı cnm suni sancı verdiler cumartesi 12 de yarışım verildi suyum geldi çünkü pazar sabahı 3.47 geçe doğum yaptım be kesim çöktü zorlu geçti bakalım bu bebeklerimde de sezeryan tadıcam bakalım
Fatmandrsv Zırt pırt elliyorlar ne yazık ki. Çok can sıkıcı durum. En iyisi erkenden doktora gitmemek sancı gelince(zaruri, riskli sakıncalı durumlar dışı)
Burcussuss Fatmandrsv bunu bir kullanıcıdan daha okumuştum 😊sancı kısmı dediğiniz gibi evet ama suyum evde patlarsa nasıl olacak ne kadar bir sürem var hastane için?
Annelik-2 Accountant acı kişiden kişiye değişiyor ama ikinci doğumum kendi sancımla oldu açıkçası arada öyle çok bariz bir fark yoktu
Havin49_ Burcussuss bende suyum geldiği için gittim ama insan korkuyor ama ilk doğumda doğum çabuk olmuyor şuanki aklım olsaydı sancımın hepsini evde çekerdim
Fatmandrsv Burcussuss açıkçası süreç herkeste değişiklik gösteriyor bunun vebaline giremem ama doğum çok hızlı gerçekleşmiyor genel olarak. Sürecin parçası oda
Burcussuss 3_bebelianne Tabii elle müdahale olacak benim merak ettiğim kısım açılma süresi ve açıklığı nasıl tespit ettikleri ben vajinal ultrasonda yapıldığını düşünmüştüm fakat el ile ölçüm yapılıyormuş 🥲
jddjjw Burcussuss Elle bakıyorlar surekli açıklığı kontrol etmek icn sırf bu sebepten 2. Çocuğumu alalh nasip ederse sezeryan istiyorum.