Meralinmucizesi Kızlar 31 haftalık olduk ama ben bir türlü elimin ayağımın neden yandığını ve ya nasıl sakinlestirecegimi bulamadım sabaha kadar uyuyamıyorum yanmasından ne yapacak bilmiyorum
Burcussuss Meralinmucizesi ben de aynı durumdayım avuç içleri resmen yanıyor buz tankı alıyorum elime anca öyle rahatlatıyor 😭 28+4
Edsrr Meralinmucizesi geç saatlerde yemek tatlı vs yiyorsanız yemeyin yada gün içinde çok ayakta durup yorulunca da el ayakta yanma oluyor
minikkurabiyelerinannesi Meralinmucizesi aynı bu sebepten uyuyamıyorum bi gün dayanamadım oturdum ağladım hatta ayağıma buz koyuyorum olmuyor buz yiyorum olmuyor içim ayrı dışım ayrı yanıyor bide böyle olunca eşimin gereksiz espirilerine maruz kalıyorum 😂😂
Meralinmucizesi Burcussuss ben havlu islatoyorum ayagimi sariyorum ama boş etki etmiyor ne yapicam bilmiyorum kafayı yiycem
Meralinmucizesi Edsrr şöyle söylemem gerekirse yemek doğru dürüst yiyemiyorum zaten tatliylada aram yok şeker sınırda çıktı acaba o mu bilmiyorum
Ayperi11 Meralinmucizesi bence 10 gün beklemeyin şeker çok mühim sınırda demişsiniz el ayak yanması şeker kaynaklı
Meralinmucizesi minikkurabiyelerinannesi sende benim gibisin yalnız değilim demek çare yok şu hayırlısıyla bir birbucuk ay geçer insallah
Gulizarcelik Yağlı şeyler fast food tüketmemek gerekiyo Çin tuzu diye bi madde varmış hazır gıdalardan uzak durmanı tavsiye ederim