Kızlaaar , 36+6 dayım. Son dönemde inanılmaz hızlı kilo artışı yaşadım. Yani 2 hafta içinde 3 kilo falan aldım sanırım. Öncesinde aylarca aynı kiloda gitmiştim oysa. Hadi taş çatlasın 26. Haftamdan 32. Haftama kadar 1 kilo falan aldım diyim. Sebebi de gebelik şekeri çıkınca diyete girdim, o baya yaramıştı bana. Aslında yine devam ediyorum şekersiz şeyler yiyorum, ekmek pirinç makarna patates falan yemiyorum. Bol protein alıyorum vs.
Ama son dönemde kilo almamın sebebini açıklayayım size. 33 34 ten sonra artık geceleri o kadar zor olmaya başladı ki, çünkü ya midem yanıyor uyanıyorum ya uyku tutmuyor , ya parça parça uyuyabiliyorum derken. Akşamları biraz geç saatte bi şeyler yediğimde biraz daha uyuyabildiğimi, gecelerimin daha iyi geçtiğini fark ettim. İşte akşam 9 gibi iyice karnımı doyurunca daha fazla uyuyabildiğimi gördüm. Ha ne yiyorsun derseniz, yoğurt peynir galeta falan. Ama iyice yedim son dönemde ve hızlıca 3 4 kilo aldım. Gebeliğe başlarken 62ydim. 75 oldum en son. Hani 75 ile doğuma giderim bu gayet iyi olur diye kendime gaz veriyordum, bugün bi baktım 76,70 im tartıda. Doğuma 2 hafta var. Bu gidişle 80 olucam diye çok korkuyorum 😅
Bugün akşam üstü hafif bi şeyler yedim. Sonra kendimi durdurdum ama saat gecenin 1 i oldu , şu an midem gurulduyor. Uyku uymaya çalışsam imkansız gibi geliyor şu an. Gece kaç kere kalkarım Allah biliyor. Yani hamilelik neden bu kadar zor ki. Şeytan diyor ye istediğini boşver.
İşin tuhafı 3 aydır diyetteyim , bebeğimin suyu kilosu hep ideal çıktı, yani son dönemde yediğim halde bebeğim bile 3 kilo olmadı henüz. Full kendim kilo almışım. Tavsiyeniz varsa yazın banaaa