H2001e evet benim sezeryan olacaktı ama 2 hafta erken evde sancıların başladı ancak bunu anlayamamıştım görümcem fark etmişti hastaneye gittik ve direkt ebe açıklığa baktı 2 santim açıklığım vardı ama o sancıya tarif edemem doktorum o akşam olmadığı için nöbetçi doktor ilgilenecekti veyahut da doğuracaktı. Ancak bunu kabul etmedim kesinlikle sancıları azaltmak için serum yapıldı o serumu alıp direk imza atıp eve gittim tabii ki izin vermiyorlar ama resmen kaçtım ve evde doğum yapacağımı göze alarak. çektim sancıdan dolayı korktum kaçtım hastaneden resmen ama yapılan serum bayağı sancılarımı hafifletti o gece eve gittim sabaha kadar hafif hafif çektim ama serum sayesinde sabahı görebildim ve sabah erken 7.30′dan hastaneye gittik ve doktorum direkt beni sezeryan aldım yani tahmini 9.30 gibi sezeryana girdim benim asıl korkmam erken gelen sancılar olduğu için ve ilk defa hayatımda normal doğum sancıları yaşadığım için neye uğradığımı şaşırdım ve Allah’a şükür kendi doktorumda doğum yaptım çünkü 9 ayı götürdüğüm bir doktor vardı ancak akşam mesai dışı olduğu için nöbetçi olan hangi doktor var ise o yaptırmak zorundaydı hastane kuralları o şekilde ben bunu kabul etmedim işte o yüzden sabahı bekledim her şeyi göze alarak