Melo2 ilk yurtdışı tatilimizden gıda zehirlenmesiyle dönmüştüm ve soğuk algınlığımızda vardı, gıda zehirlenmesinden dolayı halsizdim soğuk algınlığından dolayıda yataktan hiç çıkasım gelmiyordu, hastaneye gittik doktor ilaç gereksinimi duymadı sadece vücudumuz güçlensin diye sarı serum yapıp yollamıştı, ilk bi hafta söylemesi ayıp beynime kadar mukus çıkarıyordum 😁 ama inat etmiştim ilaçsız iyileşmeye 😁 eşimde aynı benim gibi hastaydı, sonra dört büklüm kıvranmaya başladım hastalığımın 4. Günü gibi adetimede 1 hafta vardı, 1 yıldır gebelik düşünüyorduk ama Allahın nasip edeceği günü bekliyorduk 🥹 biz eşimle kabin memuruyuz o çalışmaya başlamıştı benim bi 3 günlük iznim daha vardı, o an aklıma düştü ya hamileysem diye. Çünkü adetime yaklaşırken ağrım olurdu fakat hiç bu kadar kıvranmamıştım. Eşime söylemedim umutlandırmamak için, pazar gecesi onu gece uçuşuna uğurladım arkasındanda hazırlanıp nöbetçi eczaneye gittim. Evden çıkmadan antredeki aynadan kendime bakıp “seni öğrenmeye gidiyorum bebeğim” diye çıktım :) o gün iki farklı test aldım hemen evde yaptım. İlki silik çıktı ikincisini kaba koydum onu beklerken ilki netleşmişti o şokla ona bakarken ikinci kaptakide çift çizik çıktı. İşte o an yere oturdum ve mutluluktan ağlamaya başladım 🥹🥹 adetime 2 gün vardı erken gebelik testiyle öğrendim hamile olduğumu 🥹 sabah eşim geldi o uykuya dalınca hemen gizli gizli doktora gittim, pazartesi beta 294tü kese yoktu, tutunma anında öğrenmişim 🥹 4 gün üst üste kan verdim cıma günü 2000 oldu, hemen kontrole gittik kese oluşmuştu 🥹 şimdi 38+3üm bebişi bekliyoruz ❤️