Slaucyy Kızlar merhaba gebeliğimin 21. Haftasındayım bebeğimin hareketlerini bugun hiç hissetmedim dün baya fazla hareketliydi ama bugün hiç hareketi yok endişeleniyorum normalmidir sizce ilk gebeliğim
Gamzeahmet123 Slaucyy endişe etme canım 22+5 bugün hiç hissetmedim ama şuan maşallahı var acısını çıkarıyo 😃tabi gayet memnunum hiç durmasa hep böyle hareket etse mesela bugün bu saatte hareket halinde yarın olmazsa uyuyamam stresten ama düzenli hareket için daha erken zaten içini ferah tut ☺
Cans__ Slaucyy çikolata kahve tarzı şeyler yedikten sonra solunuza yatın ve takip edin hareket olması lazım normalde önceden hissediyorsanız. Yoksa 3-4 saat hareket hissetmezseniz ki inşallah edersinizzzz doktora gidin bence kesinlikle
Slaucyy Gamzeahmet123 inşallah ilk hareketinden beri düzenli hissediyorum ama bugun 1 kere bile hissetmedim iyi olsunda acısını alsın ☺️belki uyuyodur dedim kahve çikolata yedim içtim ama yok onlar bile fayda etmedi
Aymirasu Ne zaman hıssetınız hareketlerını canım benım 2. Gebelıgım ılkınde 18 haftamda hıssetmıstım suan bunda 18+1 hala hıssedemıyorum
Slaucyy Aymirasu merhaba 23 temmuzda tam net bi şekilde hissetim ondan önce sankı kanat çırpması gibi olmuştu anlayamamıştım