Lillyyy hamzaezel hatta şuanki hamileliğimi aynı şekilde öğrendim silik çizgi çıktı yok ya test bozuk yine dedim başka marka yaptım yine silik çıktı kan verdim 16 geldi ama güvenilir markaymış bu sefer yaptığım testler predictor asla yanlış sonuç vermiyor mesela
Minamom_ prenses99 ben şimdi bir daha kan verdim 1,48 den 2,4 e yükselmiş daha 24 saat olmadan erken olduğu için sanırım benimde böyle oldu
Minamom_ hamzaezel evet 6 gün var yükseliyor galiba ama kanda böyle cıkıp idrar da pozitif olması çok garip değil mi
Mavilim123 hamzaezel o arkadas tahlıller kısmımda degılde grafık olan yerde foto attığı için öyle yazılıydı ama sizinki negatif inşallah pozitife döner
Yusufunannesi_ Minamom_ kan testine göre sonuç negatif. Beta değerinin idrarda tespit edilebilmesi için en az 10 olması gerekiyor o da hassas gebelik testlerinde çıkar. Testiniz yalancı pozitif vermiş. Kanda çıkması gerekirdi idrarda çıkanın🥹
Minamom_ Yusufunannesi_ ama işte bir gün önce 1,48 di bugün 2,4 doktor yükseliyor şuan da az da olsa bi beta hcg var kanında dedi olabilme ihtimali çok yüksek yarın bi daha vermemi istedi zaten referans dışı cıkmış