minikkus114 mavi123_ 11. Haftamda erkeğe benziyor kemik yapısı dedi 12 de kıza daha çok benziyor dedi ama bacak arasına bakmadık doktor kemik yapısına bakarak söyledi🥲Hala içim rahatlamadı 15. Haftamda tekrar gözükücem.
mavi123_ minikkus114 öyle sürekli benziyor diyip ve fikrini değiştiriyorsa ozaman detaylıyı bekleyin bence😅
mavi123_ nilu_98 Kabiyra00 Kızlar ben 16+5 haftalık sanıyordum ama 17+5 mişiz. Cinsiyetimizide öğrenemedik malesef🤷🏼♀️ bebiş bacaklarını toplamıştı😇 kız kendini kapatıyor diye duydum ama
mavi123_ nilu_98 bizde aynı 16+5. Benimde bir oğlum var bakalım inşallah yarın belli eder kendisini 🥰
1kovakizi Doktorlar kemik yapısından anlıyorlar 13.haftada doktor kıza benzetmişt 16.haftada kesin kız dedi sırada detaylı var inşallah bi sürpriz olmaz😂😂
Hashasim2020 16+0 kız 😍 12. Haftada sanki erkek gibi duruyor ama daha belli değil dedi. O hafta Fetal dna yaptırmıştım orda kız çıktı 🥹 Pazartesi de 16 hafta kontrolüne gideceğim inşallah
Serivebebegi mavi123_ 16da kıza bnziyor bi Dr daha görsün dedi 20ağst da randevum var inşallah kızdır 5yaşında da bi oğlum var 😍🥹
Kabiyra00 mavi123_ Bir sonrakinde belli olur muhtemelen.. bir arkadaşımın bebeği 20.haftada da göstermemiş. Sonradan ne zaman baktirdi bilmiyorum ama erkekmis bebeği. İlk hamileligimde doktor kemik yapısından anlamıştı, 12.haftada soylemisti.
mavi123_ nilu_98 oy maşallah. Ne mutlu size ya artık kafanızda netleşti ama benimki daha soru işaretli😏