ozgeebaydar Azrmgll raporunuzda grade kaç yazıyodu yani kaçıncı seviyeye gelince stent takıyolar ben çok korkuyorum o stentten birde nasıl takıkıyor
Azrmgll Fadime97 evet baya rahatlamistim ama bana stent takildiginda ben 5 ayliktim eğer takilmazsa böbreği kaybedebiliriz demişti bana
Gzdenr34 aleyy53 korkunç ağrılar vardı üstelik kusma da eklendi ölüyordım yani hamilelikle çok zordu stent çok iyi geldi
Azrmgll deryakrgz çok bir zamaniniz kalmamış bu yüzden stent takmazlar eğer çok şiddetli ağrısız yoksa
nurakseki Bende çok ciddi bir ağrı ile gitmiştim 34 haftalıktım . Bebek böbreği sıkıştırdığı için hidronefroz oldum. Stent takıldı böbreğe ama çok yorulmuştum o ağrıyı 3 gün çektim. Böbrek ağrısı nst’de normal sancı gibi çıkıyordu. 37+1’de doğurdum sezeryanla
Gzdenr34 nurakseki ben devlette doğum yapıcam mecburen, sezeryana almazlar normal doğuma yönlendirirler korkuyorum stent sıkıntı olur diye çünkü kasıklarım çok ağrıyor bende 35 haftalık oldum 2 gündür kasık ağrısı var.
ozgeebaydar nurakseki raporunuzda grade kaç yazıyodu yani kaçıncı seviyeye gelince stent takıyolar ben çok korkuyorum o stentten birde nasıl takıkıyor
Azrmgll Gzdenr34 ben doğumdan sonra gittim çıkartırdım takan doktoruma bende normal doğurdum korkma bisey olmaz sadece bekletmeden hemen cikarttir doğum sonrası Aslında doğum esnasindada cikartilabilirmis
Gzdenr34 Azrmgll bende doğumdan sonra Ürolojiye tekrar gidip muayene olup çıkarttırıcam inşallah yeter ki sağ Salim doğum yapabileyim çok teşekkür ederim bilginiz için