bebeklerim__ Eglence postu olsun kızlar. Bebeklerimiz sizce suan ne düşünüyorlar 😅 başlıyorum.. annemin cani kaşık kaşık cikolata yemek istiyor ama ben hemen midesini yakıyorum 😅 -Bide beni bekleyen çok heyecanlı bi abim var🥲
aybalasmom bebeklerim__ benim kızım da “kendimi toplayayım, sertleştireyim annem korksun ehehehehe” diyor kesinnnnnnnnnn
Ayseguls_baby bebeklerim__ benim tatlı cadım da “annem yatmaya hazırlansa da midesini yaksam uyutmasam” diyor 😂
annesim220508 bebeklerim__ ben benimkileri uyuttum ama rüyalarında kesin şey diyorlardır “bugün acaba kaçta uyansakta annemizi uykusuz bıraksak” 😂
penbe_karisi Oyun oynamak istiyor yapboz dökmüş ama hiç enerjim yok 🥲annem benle oynasa diye düşünüyordur heraldee ♥️
bebeklerim__ aybalasmom yaaaa cok guldum yazisin aynı onun hissettiği gbiydiii😅 korkma annesi gayet normal.🩷🩵
bebeklerim__ annesim220508 ya kesinlikle uyku arasi binu düşünüyorlardırr bide sen daha uykunu alamamissim başında biseyler anlatıyor sen anlamıyorsun hi hi evet diye gecistiriyorsun😅😅😅
aslhnkrts9 bebeklerim__ benim canavar da şuan uyumadan önce aşliii kapişşş diye geziyo karpuz yiyesi gelmiş zillinin 😂😂
bebeklerim__ NoName_ annesi 2 bardak meyve suyu içsin yan yatsın bebegi de dans etsin ağlaması mutluluk göz yaşına dönsün 🥹
annesim220508 bebeklerim__ ayy benimki anlamak zorundayım direk uykusu kaçıyor ağlamaya başlıyor şimdi su içmek istiyor uykudan uyanıp yanımda sulukla dolaşıyorum 😂 o ağlamadan içsinde geri uyusun diye 😂