diren21 boran843 normal gülüm ben hiç hissetmiyordum çok aglardmm 24haftalıkta hisetimm. Sonradan duygulandım şimdi36fatalık kıpır kıpr 😂😂😂😂
diren21 Hilalcelik07 hepsi tamm benim zaten abartmaya gerek yok kimin büçesi neye yeterse valla bn ne yalan süliyim büçeme güre yaptm elimden geldikçe abartmadm okadar malum hayat şartları zor oluyor🫤
Nur124 diren21 33+6 dan selam kiyafetleri yıkamaya başladım yavaş yavaş eksikleri tamamlayacağım insAllah 🌸
bebeklerim__ diren21 diren baci direnemiyoruz. Belimden bacaklarıma vuran bi agri var inşallah doğurmam daha 35.haftadayim.. daha temizlik yapmadım sen yaptin mi valizimiz hazır dolabı hazır. Besjk kurulacak
diren21 bebeklerim__ valla benim herşeyim hazır temizlikte genel dipten yapldı yarın kontrolüm var hine yaparm sorun degill😂😂
bebeklerim__ diren21 of erken degil mi temizliğe ya 🤦♀️ hafta içi yapayım diyorum erken mi diyorum. Git gide de ağırlaşıyormm tahmini ne zaman senin dogum
diren21 bebeklerim__ valla kuzu aylülün başı ama yarn herşey beli olucak ben hergn yapıyordum şimdi yapamıyorum ark yapıyım ama fazla degill😒