Sllalll 1 cm açıklığım vardı pazartesi günü. Bu cumartesi gideceğim açılmam varsa tutar mı ya da evde açilmayı nasıl sağlayabilirim lütfen yardımcı olun
aslhnkrts9 Sllalll benim doğum zamanı çömelme hareketini çok yaptırmışlardı hızlansın diye ama normalde nasıl şuan ne kadar açılma var bilmeden bişey denemek doğru olur mı bilemedim
Merveasya78 Sllalll hurma ye canım ben bol bol yemiştim bende işe yaramıştı, bide ananas diyorlar onu denemedim ama oda işe yarıyormuş. Temizlik yaptım dip köşe, yemek tatlı, oturmaya gittim sabahına sancım başlamıştı benim 38 haftalık da
bsrayksl2 Sllalll merdivenleri iki iki in çık canım pilates topunda hareket et oturarak benim 15 gün önceden 2 cm açılmam vardı sancının başlaması çok önemli kolaylıkla doğumunu yaparsın inşallah 🌸 sancı başlayınca da o an iyi hissettiğim şey pilates topunda hareket etmekti bir de bağırmadan ıkınmak
Aleyy23 henüz yaşamadım ama çokça duyduğumuz yer silme, iş yapma, ananas hurma tüketme, merdiven inip çıkma aksak olarak..
Herseydenbiktim esrasisli Egss Yorumlarda yer silince açıklık artıyor diye tavsiyeler görmüştüm baska postlarda belki iyi gelebilir. Beni de cocuk gelmezse 40 41e kadar bekletecejler oyle yaparim diye dusunuyorum😂
Egss Yarın 40 olacağım 1cm açıklık var Onun dışında ne sancı var ne de başka bir şey ne yapacağım bilmiyorum
Egss Herseydenbiktim yer sildim Hurma yedim ananas yedim yürüyüş merdiven inme çıkma Aksak yürüyüş ilişki her şeyi yaptım ben Ben anladım artık canları ne zaman istiyorsa o zaman geliyorlar