Aslihanfindik 28 gün oldu doğum yapalım dikiş yerimde mercimek kadar bir et çıkıntısı olmuş doktorum da kaynarken olmuş dedi seni rahatsız ederse alırız 40 ın çıkınca dedi yani nasıl alınacak korktum yaşayan var mı
aleynaozalpp14 Aslihanfindik aynısını bende gördüm 2 tane içe doğru mercimek tanesi kadar ben gitmedim sonrasında muaneye ondan bilmiyorum gittiğimde soracağım benim de 3 ay oldu doğum yapalı yavaş yavaş içeri doğru gidiyor gibi ama hala orda canım daha 28 gün oldu demişsin benim dikislerin de tam 2 ayda düşmüştü 3-4 tane olmasına rağmen
aslhnkrts9 Aslihanfindik kendi kendine yada ilişki sırasında mutlaka çıkıyo o parça bana öyle demişti doktorum kendiliğinden yok oldu
minismom Aslihanfindik kızlık zarı parcasıymıs o bendede var ilk iliski zor oldu ama sonra duzeldi 7 8 ay sonrasında stn kendilginden kayboldu.. doktor banada alırız demisti 5 dklık bi islemmis stn
Aslihanfindik aleynaozalpp14 ilişkiye girdiniz mi hiç ilişkiden korkuyorum canım acıyacak diye henüz erken biliyorum ama 2 ay da geçse korkum geçmeyecek eminim
Aslihanfindik aleynaozalpp14 dikişlerime de bakamadım hiç bakmaya korkuyorum göreceğim şeyden teşekkür ederim bu arada cevabınız için 🫶🏻
hizlivecocuku Aslihanfindik ben 40 ım çıktı ilişkiye girdim bende de vardı hatta başta hemoroid sanmıştım ama sonrasında geçti gitti ilk ilişkide biraz yanma oluyor ama sonrasında geçiyor
susaMom_ Aslihanfindik Bende 1 yıl önce doğum yaptım hala duruyor o çıkıntı bir de geçer falan demişti 2. Doğumum olacak allah izin verirse bir şey yapılabilir mi bilmiyorum doğum esnasında alın falan desem vajinal doğuracağım ne malum kaldı benimle beraber şimdilik
susaMom_ Aslihanfindik Biraz etkiliyor et beni gibi duruyor bir kere estetik açıdan güzel değil bazen farkında olmadan çok sert peçeteyle üzerinden geçtiğim oluyor ufak ufak kanamaları oluyor rahatsız edici maalesef