heyecanli1anne__ 30+4 üz Bu haftada sancı olur mu mide ağrısı gibi karnımın çevresine ağrı saplanıp gidiyor bide midem bulanıyor
ifo heyecanli1anne__ ay canım Allah yardım etsin bende 30 haftalığım benimde midem bulanıyor iştahsızlık kafa sersemliği iç daralması kafada kurma neler neler
nezzzi heyecanli1anne__ bende de sancı değil de bebek büyüdükçe sinirlere baskı yapıyomuş o yüzden ağrılar olmuştu karnımda ve kasıklarımda tabi dayanamayacak kadar kötü olursanız hastaneye gidin 🫶🏻
12gebe15birisi heyecanli1anne__ sancı karnının düzenli aralıklarla toplanıp bırakması ile olur öyle oluyorsa acile gitmelisin. Karnının sertleştiğini ve düzeldiğini hissedersin sancıda
heyecanli1anne__ ifo ağrın oluyor mu peki seninde böyle mide ağrısı gibi sancı nasıl oluyor onu da bilmiyorumda
heyecanli1anne__ ifo kız tedirgin oldum ya tuvalete de çıkıyorum acaba midem bozuldu o yüzden mi diye ama geçmiyor ağrı
heyecanli1anne__ Songulblt normal midir yani bu ağrı anlayamadım hareketleri gayet güzel sadece dediğim gibi karnım ve sırt bel tarafıma ağrılar girip gidiyor
Songulblt heyecanli1anne__ normal diyorlar canım bilmiyorum ki bende bebek yer açmaya çalışıyormuş kendıne