Eğer rahimdeki yapışıklık açıldıysa o sorun çözüldüyse regl miktarındaki azlığı dert etme çünkü kürtajdan sonra hiç bi zaman eskisi gibi olmayacağını söylediler bana da , bende aynı süreçten geçtim 11 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum sonra 1 hafta boyunca şiddetli ağrı çekip en son bayılacak raddeye geldiğimde acile gittiğimde içerde parça olduğunu söyleyip tekrar kürtaja aldılar 1 hafta arayla iki kürtaj olmuş oldum bende. Sonra ilk adeti tam 30. Gün oldum ama eski adet düzenime hiiiç benzemiyordu kanama değilde lekelenme gördüm resmen yani ilk gün leke leke geldi ikinci üçüncü gün hiç bişey gelmedi diyebilirim o derece azdı , normalde 5 gün sürerdi 3 gün dolu dolu olurdu son iki gün azalarak biterdi ama kürtajdan sonra kanama görmedim hiç hep lekelenme şeklinde oldu ben de endişe ederek doktora gittim bir sıkıntı mı var diye bir iki ay daha bekle ondan sonra bakalım dedi , kürtajdan sonra 3 adet gördüm 3ü de hiç beklemediğim bir anda geldi gün olarakta düzeni yoktu miktar olarakta hiç adete benzemiyordu ama 3. Adetten sonra tekrar gebe kaldım eğer kalmamış olsaydım benim içinde yapışıklık durumuna vs bakılacaktı artık, yani demek istediğim eğer yapışıklık olmadığından eminse doktor , adet miktarı zaten kürtajdan sonra böyle tepe taklak oluyor önemli olan yapışıklık olmaması