Zbyde17 Florence nightingale de takibimi Ali Arman yapıyordu kendisndende oldukça memnunum gönül isterdiki devam edeyim ancak özel sağlık sigortamkn limiti azalması sebebi ile bir kaç alternatif hastane bakmıştım. Sonrasında yine Sgk geçmemesi ve normal doğumun 7500 sezeryanın 8650 olmasına ve limitimin üzerine 6000 tl ödemeyi göze alarak devam kararı almıştım. Ancak geçen gece hafif sancımın olması ve erken doğum riskimden dolayı Avrasya Hastanesi ne gittim. Mete bey nöbetçiydi sağolsun güzel ilgilendi. Nts de sancım yüksek çıkınca yatış yapmamı rica etti ve bir gün yatış yaptık. Sabah ve öğleden sonra ziyarete geldi. Ziyaretinde odamda tüm sorularıma sıkılmadan cevap verdi. Eşinin doğumundan ve diğer hastalarının doğumlarından örnekler verdi beni rahatlatmak için. Oldukçada eğlenceli kibar biri. Hem kendisinin ilgisinden, güvenimi kazanmasından hem de normal doğumun 1900,zorunlu sezeryanın 2400 TL olmasından maddi anlamda da fayda sağlayacağından burada doğum yapmaya karar verdim. Daha önce başka bir arkadaşım sezaryen ile burada doğum yaptı oda memnun kaldı. Hastane modern ve temiz. Bir çok hastaneye göre daha sakin en azından benim gittiğimde öyleydi. Yenidoğan yoğun bakım üniteside olması güzel bir avantaj. Fiyat performans olarak bakıldığında gayet güzel bir hastane. Muayene ücreti de 90 TL bu arada dip not olsun.