Esrakaya1 Erkek bebek isim önerilerinize açığım :( Şuan aklımda Gökdeniz var ama büyüyünce dalga geçerler mi acaba diyorum,kulağa hoş geliyor anlamı da öyle ama henüz kimseye söylemedim,eşimle konuştuk o beğendi ama bende hâlâ kararsızlık var kova burcu problemleri 😭😭
Seyma190623 Esrakaya1 ay of bende aynı sizin durumunuzdayım birde bi isim beğeniyorum çevrem beğenmiyor moralim bozulup o isimden vazgeçiyorum şu an aklımda yusuf,mert,aras,alp,tuna,yiğit,uras gibi isimler var bakalım hangi isim nasip olcak çocuğuma 😆
dilaradoyan Esrakaya1 ana konudan alakasız ama yazdınız diye söylemek istedim kova burçları net olur aslında kararsızlık özelliği yok ☺️ yükselen etkilemiş sizde
benimsin21 Esrakaya1 Gökdeniz çok güzel bir isim kuzenimin ismi de öyle yakışıklı çocuk sessiz sakin.
Esrakaya1 dilaradoyan yani bilmiyorum bu kararsızlık bende hat safhada 😭 Doğumdan bir gün önce bile ismi değişebilir o derece 😂🤫
Esrakaya1 Deletedmom_8793 Yusuf’u bende çok beğeniyorum ama demode geliyor bana biraz tek isim koyacağımız için bide 🥹
Deletedmom_8793 Esrakaya1 bizde tek isim istiyoruz ve hem karakter analizi güzel hemde anlamlı bir isim istiyorum ben
Esrakaya1 benimsin21 Gökdenizler öyle oluyor galiba ya bizim bi tanıdığımız da aynı şekilde efendi sakin huylu ama mesela ablama söyledim dalga geçerler g*tdeniz derler dedi 🥺😭
Deletedmom_8793 Esrakaya1 biz cinsiyet belli olunca kağıtlara yazıp kızımıza seçtireceğiz eğer karar veremezsek
benimsin21 Esrakaya1 Ay ne alakaa. Hiç kimsenin aklının ucundan geçmez öyle bişi. Gönlünde hangi isim varsa onu yap. Ona bakarsan her isme lakap bulurlar boşver takma
Esrakaya1 Deletedmom_8793 Oyy Allah devamını sağlıklı sıhhatli getirsin sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻🥰🥰
Esrakaya1 benimsin21 dimi bende öyle düşündüm yani kimsenin aklının ucundan geçmez 🥲 Ben Gökdeniz’den devam etcem gibi çok teşekkür ederim 😍😂