aleyna111100 cansuuusuu salak karı ya ne alaka ya aptallar hamile kadınlra destek çıkacaklarına brnimkide yemek ye kus içerde kalan kalır diyor mantiğa bakarmısın
cansuuusuu aleyna111100 ayy aynısı ye kus ye kus diyor ben öyleydim diyor yiyordum kusuyordum diyor.Ve sürekli kusmakta iyi değil bence
Meral_63 cansuuusuu ben 18 HAFTALIK hamileyim hayla kusuyorum bulantı devam ediyor doktor 9 aya kadar da kullanabilirsin dedi milletin lafini aldırış etme
Mrsz emirmom devletteki diyodur onu özele gitsen şak diye takarlar.Ben devlete gittiğimde idrar tahliline bakıp öyle takarız diyordu bir serumu bile çok görüyorlar.
emirmom Mrsz aynen öyle dedi idrar tahlili yaptı onda da idrar yolu enfeksiyonu var dedi tek kullanımlık şase verdi gönderdi
Seyma63_ cansuuusuu ben artık ilaç kullanmaktan midem bulandı diye bıraktım yoksa devam ederdim şuan 35 haftalık olduk yine de devam ediyo bulantılarım
seydaturan cansuuusuu doğumda bile kustum ben 9 ay boyunca gece bir sabah bir tane içtim çok şükür çocuğumda bir rahatsızlık yok 3 yaşında şu anda yine hamileyim aşırı bulantım var ilacım yok ne yapabilirim bilmiyorum ilaçta kesmiyor zaten oda ayrı bi durum
emirmom seydaturan benimde öyle maalesef doktor yapılacak birşey yok dedi kendi doktorunuzla görüşüp en etkili bulantı ilacını isteyin
mrspumpkinn cansuuusuu ben doğum yaptığım güne kadar kullandım😅 çok şükür bir sıkıntı olmuyor zaten bu ilaçlar hamilelik için