ggylmaz Kızlar 7 + 3 haftalık gebeyim kahverengimsi akıntı geldi çok korkuyorum bir şey olmuş mudur sizlerde bu dönemlerde oldu mu??
ggylmaz pa1403 doktora yazdım hemen ‘birşey yok ama , Yarın gel bakalım dedi’ korkuyorum sen gittiğinde ne dedi doktor
Zhrcyl Hastaneye git canım bende de lekelenme oldu ama kırmızıydı progestan verdiler düzenli içtim 4-5 gün devam etti sonra geçti
ggylmaz Zhrcyl yarın gidicem , Önceki kontrole doktor bir şey olursa acile gitme ertesi günü bana gel demişti, şimdi bir şey yok ama yarın gel bakayım dediği için biraz rahatladım, korkacağım bir şey var mıdır sizce
pa1403 ggylmaz kanama alanı yok kese düzgün kalp atışı var dedi dinlen yat dedi fitil yazdı. Yarına kadar duş falan alma ayakta da kalma çok. Malesef çok üzgünüm ben de. Bugün de oldu çünkü
Zhrcyl ggylmaz gönlünü ferah tutmaya çalış yerleşme kanaması olabilir güzel düşün en azından şakır şakır akmıyor inşallah çoğalmaz. Yarına kadar dinlen iş yapma
ggylmaz pa1403 dikkat et sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucağımıza🙏 senin de kahverengi mi yoksa kırmızı mıydı
pa1403 ggylmaz teşekkür ederim açık kahve böyle sulu pembe gibi anlayamadığım bir renk ve dokuda. İnşallah canım sağlıkla alalım kucağımıza ikimiz de🧿 hayırlı haberlerini bekliyorum senin de
merve123m Bu haftalarda olabiliyor canım kendini yorma ama bol bol dinlen bende 9 haftalıgim benimde oluyor ara ara özellikle yorulduğum günlerde