SevgibiR 15 dkkadir hafif ağrıyo belim neden acaba yalancı sancı mi 37 hafta bu arada başka bisi yk korkmayın doğum fln değildir 😂😂 çok az sizde de öyle oluyo mu
Migrenligebe SevgibiR 35+4’te belimde ve kasiklarimda hafif agri vardi. Gittim acile nst’de kasilmalar minimumda cikti ve acilma yoktu ☺️
Mrvkoz SevgibiR oluyor oluyor olmaz mı 😂 sadece belime vursa iyi kasıklarımdan belime vuruyor hatta tamam diyorum normal sancı 😂 ama yok değilmiş 😂
Alyamom35 SevgibiR benimde bugün çok ağrıdı çok iş yapmamama rağmen. Birde ayaklarım bu hafta çok şişti tuz da ekmekte yemiyorum abartarak sizdede oldu mu ?
minisinannesi Migrenligebe benim bugün öyle oldu şimdi ne durumdasiniz peki gece 4 te ağriyla hastaneye gittim sancıların çok düşük seviyede ama acilman yok dedi
SevgibiR Mrvkoz yaa merve yine ağrı giriyo belime 😂 hay Allahm dogacak heralde yakında bu bebekler bizim
Migrenligebe minisinannesi gecti benim kasilmalarim, bebegim dogum pozisyonundaydi tekrar ters donmus. Kasilmalarin sebebi o olabilir dedi doktorum.
Migrenligebe minisinannesi ben de 37+2 oldum, ara ara adet olcakmisim gibi kasiklarimda hfif agrilar var sadece. Doguma hazirlaniyomus vucut