Busealtnl Kızlar lavaboya gittiğimde iç çamaşırım pembe kan olmuştu biraz bu olalı 2 saat felan oldu şuan 15 dakikada bir lavaboya gidiyorum sızıntı gibi pembe kanama geliyor peçeteye böyle bir şey yaşayan var mı yardımcı olur musunuz lütfen
Eymen68_ Busealtnl enfeksiyon felan olabilir 32. Haftamdayım bende yaşadım pembe akıntı rahim ağzı yarası çıktı
Busealtnl Naz3080 gidicem ama hastane bize çok uzak eşim 9 da gelecek o zaman gidicez merak ettiğim için de yazdım belki yaşayan vardır diye
Nursemom90 Hersey olabilir canım pembe olunca sıkıntı diye söylüyor doktorlar hareketli mi benek inşallah ciddi bişey yoktur
Busealtnl Nursemom90 şimdi kontrol ettim kırmızıys dönmüş biraz daha fazla gelmiş bebeğin hareketlerini hissediyorum ama az eşim geldiği gibi hastaneye gıdıcez
Busealtnl gbdl2023 şimdi çıktım hastaneden kan idrar ultrason normal diyorlar ama hala kanamam var bir şey olur diyemem ama olmaz da diyemem kanama artarsa ya da ağrın başlarsa tekrar gel diyorlar anlamadım ki bende
Ceylan1907 Busealtnl bende de bugün aynısı oldu 27. Haftaya girdik doktor resim istedi gelmene gerek yok kanama artarsa ve agrın olursa gel dedi. Kanamanın miltarını resim istedi enfeksiyonmolabilir dedi ben bide dün cok yoruldum temizlik falan yaptım ondanda olmus olabilir. İnşallah kötü birşey yoktur.