kalbintemiz 20 aylık bebeğim emiyor hamileliğime zararı olur mu 1 hafta içinde ayırmayı düşünüyorum hamile olduğumu bu gün öğrendim
zezeeyyy kalbintemiz bende aynı durumu yaşadım doktorum doğuma kadar emzirebileceğimi söyledi hiç bir sıkıntı olmadı
Nimoss kalbintemiz Yeni gebelik oluştuğunda 12 haftaya kadar emzirebiliyorsun diye biliyorum fakat 12 haftadan sonra emzirmeyi bırakmalısın çünkü eğer devam edersen sütünün kalitesi düşüyor ve ikinci bebeğe çokta faydalı olamıyorsun bilgin olsun.
neriman3_3 kalbintemiz oğlum şu anda 12 aylık ve bende 9 haftalık hamileyim doktorumla konuştuğumda 30. Haftaya kadar rahatlıkla emzirebilecegimi 30. Haftadan sonra belki rahminde kasılmalar olabilir zorlanabilirsin ama emzirmeye devam edebilirsin diye konuştuk
ylnydgd Doktorlar emzirilebildiğini söylüyor artık. Ama bebeğiniz büyümüş yeterince doktora danışmakta fayda var
Zehra6818 Ben hamileyken oğlumu 7 ay falan emzirdim, doktorlara da sordum sıkıntı olmaz dedi. Nerdeyse 2 yaşına yaklaşmıştı ve bir de bırakmaya baya meyilliydi o yüzden bıraktırdım. Sıkıntı olacağını sanmıyorum.