Evanurk Selam kızlar gebelikte saç boyanır mı boyatan var mı ya da kaç haftadan sonra bir sorun olmaz yârdım lütfen
Gamzeckara Evanurk ben boyuyorum aşırı beyazım var ve gören aaa saçların beyazlamış deyip duruyor sanki ben farkında değilim bilmiyormuşum gibi. Psikolojim bozuluyor resmen. İlk 3 ay boyamadim şimdi kendim dip boyasi yapiyorum.
annesininincitanesi Evanurk Benim doktorum izin vermedi 27 haftalığım doğumu bekliyorum. Doğum fotoğrafları için de kahverengi spreylerden alıp hastanede beyazlarımı kapatmaya çalışacağım artık… Bembeyaz saçlarla gezmek aşırı sinir bozucu!!! 😢
2cocuk2kopek Evanurk ilk 3 aydan sonra hep boyadım açıcı kullanılmadığı sürece ve boya kokusuna maruz kalınmadığında bişey olmuyor
2cocuk2kopek 5757 bende hep kendim boyadım evde balkonda falan olmaz canım ben doğurdum bu arada 2 sinde de sorun yaşamadım
5757 2cocuk2kopek ya ALLAH analı babalı büyütsün, ikinizin sağlığı iyidir umarım. Benim tarih belli değil hala bi gün vermedi doktor 36 haftayım
parliyokralice Evanurk doğumdan 2 gün önce organik boyaya izin verdi doğumdan sonra da 4. Ayda 2. Ye boyadım beyaz doluydu kafam ama idare ettim