maco61 prenseslerblogg benimde kızım var 3 yaşında bende bi oğlum olsun istiyorum ikş meyveden de tarmayı dua edin banada🥹 bu denedim inşallah tutar
prenseslerblogg maco61 ederim canım Allahım sana da gönlünden geçeni hakkında kolaylıkla güzellikle nasip etsin 😍
maco61 prenseslerblogg benimde kızım var 3 yaşında bende bi oğlum olsun istiyorum ikş meyveden de tarmayı dua edin banada🥹 bu denedim inşallah tutar
Birbebisannesi Ne fark eder? Kiminin senelerce çocuğu olmuyor. Oluncada kız erkek ayrımı yapmayın ya.
maco61 Birbebisannesi ya zaten fark yok ki. Allah neyi nasip ederse ama kızı olan oğlan oğlu olan kız ister yani. Günaha girmedikten sonra ayakkabı bacığınıza kadar Allahdan isteyin diyo Hadisi şerifde. Kızım var Rabbim ona sağlık sıhhet versin ama isterim bir oğlan çocugum olsun benim için tamam bir daha düşünmüyorum. Değil kızda verse düşünmüyorum nasip artık
maco61 Birbebisannesi ya zaten fark yok ki. Allah neyi nasip ederse ama kızı olan oğlan oğlu olan kız ister yani. Günaha girmedikten sonra ayakkabı bacığınıza kadar Allahdan isteyin diyo Hadisi şerifde. Kızım var Rabbim ona sağlık sıhhet versin ama isterim bir oğlan çocugum olsun benim için tamam bir daha düşünmüyorum. Değil kızda verse düşünmüyorum nasip artık
prenseslerblogg -hul-ya inşallah birde tatlı mı tatlı pamuk gibi bir kızın olsun 😍 valla kız da bambaşka bana daha şimdiden yardım ediyor yavrum bıcır bıcır🫠
Krystal Karumrysa 13 sene bekledik biz bu çocuğu. Hiç bir zaman kız erkek demedik açıkçası. İlk zamanlar doktor erkek demişti sevindik sonradan kız dedi daha çok sevindik. Yeter ki hayırlı sağlıklı evlat olsun.☺️
Semanur_71 Gokturkmom_ yqa belortiler nasildi iki yasinda kizim var yeni hamileyim bende plansizdi ama olsun hayirlis noyleymis bakalim ne olucak cok merak ediuorum umarim oncelikle saglikli olsun insallah
Nz1 Karumrysa Başından beri hep erkek hissettim, 15. haftada doktorum kız gibi duruyor deyince kıza heveslenmiştim ama oğlum olacak Allah nasip ederse. Allah her isteyene nasip etsin kız ya da erkek hiç fark etmiyor 😇
Ygmur06 Karumrysa üç kızım var bitane oğlum olmasını çok isterdim dualarınıza talibim gören anneler 🤲🥹💙🫂
Kartalicee Eşimle hep kız istiyorduk hamile kaldiğımdan beri, öyle de oldu çok şükür geçen hafta 18. Haftamda kız oldugunu öğrendik , rüyamda da kız görmüştüm zaten 🥰
Aselyusra Karumrysa ilk çocuğum erkek. Allah’a çok şükür çok kolay bir bebekti. Hamileyken bol bol dua edin uyumlu bir çocuk olsun diye. Ha büyüdüköe evet daha tehlikeye atılan daha hareketli bir çocuk oldu ama kızların da cıyak cıyak bağıran cadı cadı hareketleri oluyor onlar daha fena 😀
Prettymommy Ben hep kız istiyodum ve tüm kalbimle kız olacağını hissettim doktor erkek dedi şok yasadim 2 hafta sonra kontrolde kesin kız dedi o an eşimle öyle sevindikki çünkü oğlumuz vardı ve bir de kiz hayalimiz vardi Rabbim nasip etti şükürler olsun sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil
3melekannesiyim Karumrysa iki kızım var oğlum olsun istiyorum ilk başta erkek hissediyordum ama şuan kız 14+4
gorkemakdmr İlk çocuğum hep bir kızım olsun hayalindeydim eşimde aynı şekilde rabbim gönlümüze göre verdi herkesin gönlünü rabbim bilir eğer sağıkla sıhhatle nasip etsin gönlünüzdekini rabbim
anneolmakneguzel_ Fatma_furkan1996 hayıf aşkım yaa, Bu güne kadar kaç tane çocukla çalıştım, şunu söyleyebilirim ki en temel davranış şekillenmesi anne baba çevre
Fatma_furkan1996 anneolmakneguzel_ bende kısmen onu demeye çalıştım zaten annenin babanın köklerine bağlı ☺️