Karumrysa Ben hep kız hissetmiştim çünkü kız olmasını istedim çünkü erkekler çok yaramaz onu durduramayacağımı büyünce ne yapacağımı bilmiyordum ama oğlum olcak inşallah Allah nasip ederse demek mi böylesi hayırlısıymış.Sağlıklı alalım inşallah 🙏
isimsiz12 Karumrysa erkekleri sadece çok yaramaz laf dinlemez söz dinlemez yerinde durmaz olarak bi nitelendirmelerinden cidden sıkıldım benim bi oğlum var bazı dönemler baktıgında melek gibi bazı dönemler ise huysuz anlamsız aglamalı zor kavgacı vs vs bunların kız versiyonu da var her kız çocuğu uslu mu yâda “çocuk” dediğin uslu mu olmak zorunda hayır önce olsa bende cok kızardım ama cocuk çocukluğunu yasasın ya her yasın ayrı bi zorlugu var Allahım öncelikle hayırlı evlat nasip etsin 🧿
Seymabyrm Karumrysa eşimle hep hayalimiz bir kızımızın olmasıydı, hamile olduğumu öğrendiğimden beridir kız hissediyordum. Cinsiyetimiz kızmış :) Sağlıkla gelsinler inşallah
usenmedimyaptimbirvelet Karumrysa erkek çocukları canavar değildir. erkek bebeğim olacak dediğimde vah allah yardımcın olsun gibi saçma sapan cümlelere maruz kaldım hep. Şu an 2.5 yaşında evet aşırı hareketli ama ağlamaz durduk yere canı yansa bile dayanır belli etmez. Krizleri olur ama her çocuk öyledir Gelir annemm diye sarılır öper. Bahçeden çiçek kopartır bana getirir ay ay teşekkür ederim bitanemm dediğimde sevincinden hoplar zıplar😊
zeyka 2 kızım var dünyanın en güzel nimetleri varlıklarına bin şükür.ben tek kızım annem tek kız o yüzden 2 kız kardeş olmaları beni daha çok mutlu ediyor. Şimdi 7+6 hamileyim şimdi de gönlümden erkek geçiyor ❤️