Vera98 Adet tarihimde henüz adet olmadan sabah beta vermiştim. 6.6 çıkmıştı. Akşam adet oldum. İki gün sonra düşüp düşmediğini tedbiren öğrenmek için tekrar verdim (önceki verdiğimden saat olarak bir saat önce verdim) ve 9.4 çıktı. Bu ne demek?
visnelicheescake Vera98 Yerleşme kanaması olabilir bir ihtimal belki kimyasala dönebilir ama yerleşme gibi çok nadir de olsa gören var ben ikinci gebeligimde bir günlük yoğun kanama yaşadım adet sandım gebeymişim meger
Esma006 Vera98 iki gün sonra veridignde bin küsürlerde vs çıkması lazım kimyasal yada dış gebelik olmuş sizinki
Vera98 visnelicheescake Ama şuan adet görüyorum resmen üçüncü gün yani🥲 sanırım kimyasal ama internette okuduğumda kimyasal olunca düşmesi gerekiyormuş niye arttı anlamadım :(
visnelicheescake Esma006 6 gibi bir değerin iki gün sonra bin olması imkansız canım iki katı artması gerekir sağlıklı ilerleme takip edilmesi için her gebelik bir değildir maalesef bizde olan başka birine olmuyor 🥰
Mervekaram22 Esma006 iki gün sonra 6 olan değer nasıl bin küsür oluyor bana burayı bir açıklar mısın ?
visnelicheescake Mervekaram22 Bende onu anlamadım daha doğrusu hiç görmedim böyle olanı da belki vardır ama denk gelmedim 😅
Mervekaram22 visnelicheescake Vallah şaşırıyorum ne yalan söyliyeyim bir post vardı onu da okudum dedim daha neler 😂😂😂😂
visnelicheescake Mervekaram22 kuzum benim son postu görmedin mi ona gir bak anlarsın ben dün gittim herşey yolunda şükür 5+5 din dün kese büyümüş bebeği göremedik daha 20 Ağustosa aldım gün