Evo12 Çok merak ediyorum kaçıncı haftada normal doğum yaptınız ve bu süreci hızlandıran veya geciktiren bir şeyler var mı? Özellikle hızlandıran 🙏🏻
Ozgekiz Evo12 benim serklajim vardı. Dikiş alındı 2 cm açıklık vardı. Eve gittim uyudum uyandım suyum geldi hastaneye gittim 4 cm. Sabaha 10 ile doğurdum 😊 hurma yemiştim de gereksizmis o an için, zaten acilmam vardı 💆🏻♀️
Accountant Evo12 haftaya doğumu başlatacak doktorum 38. Haftanın içinde olacağım ama suyum sınırda olduğu için normal olsa kendi sancımı beklerdi muhtemelen
kocamaduru Evo12 ilk doğumum 39. Haftada erkek ikinci 38 o da erkek(erkek geç gelir diyenler için belirttim bana çok diyolardı da alakası yok)
Evo12 Ozgekiz sağlıkla büyütün bende dün hurma aldım bi umut 😊 yarın 38 haftalık olucam ve sabırsızlanmaya başladım.
Evo12 ikincibahar_08 ayyy 40+5 bir seneye yaklaşmak demek ajsjdj😁 umarım ikinci bi hafta kadar daha erken gelmeyi tercih eder😊
kurtaricimelekk Evo12 38+6 da yapmıştım ilk doğumu nişan gelmesiyle sancılarım başladı. Bol bol hurma yedim yürüyüş yaptım ve korunmasız ilişki
Selim_Alparslan Evo12 6 yaşında kuzum 😄 şimdi ikinciye hamileyim 34 haftalık bakalım ne zaman gelirse 🤭
Selim_Alparslan Evo12 evet cok sıcak kuzu gerçektende bunaldık artık dun gece yağmur yağdı o kadar güzeldi ki ama hala nemliydi hava klima açık yatıyoruz hep yoksa durulmuyor 😵💫