Gamzekturk Merhaba annelerim ben kızımda devamlı tatlı yedim ama şimdi devamlı ağzımın tadı hem demir gibi devamlı tuzlu aşeriyorum tuzlu salatalık acı biber kornişon siz ne aşerdiniz
kizinaasikanne Gamzekturk Ben kızımda 9 ay boyunca tatlıyı yemedim resmen anasını ağlattım 😂😂 şimdi de canım hep tuzlu ve ekşi şeyler çekiyor tatlı dedin mi midem bulanıyor 🙈🙈
Gamzekturk Kızımda tatlı yiyordum şuanki gebeliğimde ekşi tuzlu istiyor canım ama asla limon erik vs çekmiyor canım turşu tarzı tuzlu mu çekiyor acaba diye düşünüyorum
Fadime251 Nursemom90 bende oğlumda tatlı yiyordum devamlı şuan bebiş kız tatlıdan midem bulanıyor ekşi yiyorum 😀
Celestial ipek-15 ayyyy atmayın o zehirlii okuu ben de bi ara inanılmaz koruk istemiştim diş etlerim çekiliyodu sanki öyle bi can çekmesi 😂 Kızlar koruk seviyo demek 😂
Der_yaa ipek-15 bn koruk için ağladığımı bilirim gecenin bir vakti komşudan istemişti eşim tuzlayıp pul biber döküp yemiştim
Pitircikkus Celestial benimde gecen gun bırısı koruk yerken nasıl canım cektı normalde de eksıyı hıc yıyemem hemen kopardım yedım oyle guzel geldı kı benımde bebısım kızdır ınsallah😊
Celestial Pitircikkus sağlıkla alalım kucağımıza da aslında bu aşerme muhabbetleri tesadüf tabi 😂 ama dediğiniz gibi ben de hiç unutmuyorum balıkçıdayız salaş bi yer bi asmanın altında yedik yemeğimizi kafamı bi kaldırdım asmada minik koruklar 😂 ay altın bulsam öyle sevinirdim heralde hahaahahah 😂
Havin49_ Gamzekturk valla oğlumda dünyanın tüm eriğini yedim şimdi ki bebişlerimde şehriyeli tavuk çorbası aşermiştim geçen içtim şuan çok iştahım yok bu bebeklerde zayıfladı.