shtngstr Ezgi1019 kesinlikle gerekli iyi ki almışım dediklerimden ben çok rahat ettim büyük boy almıştım tavsiye ederim
Elele Ezgi1019 çok kullanışlı oluyor özellikle HAstanede taktıkları koca hasta bezlerimden sonra depend kullanınca bi rahatlıyor insan. Külot gibi aynı hiç rahatsız etmiyor çıkarmak giymek de kolay bence almalısın kesinlikle
Gzd Ezgi1019 kesinlikle gerekli, benim hastaneden çıktıktan sonrada baya kanamam devam etmişti normal külot yerine depend kullandım bi süre çok aşırı rahat
Edssm Depent çok pahalı ya ondan yola çıkarak gerekli bi ürün olduğunu düşünüyorum yoksa o parayı kim versin ona😂😂😂😂😂😂😂
Sumeyyye Bende sezaryen oldum almadım hiçte ihtiyaç duymadım zaten rahat edemem diye almamıştım. Hastanede pamuklu gazlı bez verdiler çok çok rahattı evde de bi kaç gün kullandım sonra normal ped kullanmaya başladım
momof3 Ezgi1019 Ben mesane pedlerinden almıştım normal pedlerin daha kalın Ve uzun olanı onlarla çok rahat etmiştim.Zaten evde sürekli değiştirdim enfeksiyon vs olmasın diye.Hastanede kalırkende odada hasta bezine benzer pedler vardı onları kullandım.