Öncelikle nereden başlasam ne desem bilemiyorum inanın.. biraz uzun olucak. Hamileyim ve bunu söylemek bile o kadar tuhafki. Hikayemi belki hatırlayanlar olur ama baştan analatayım 2. Senem bitmek üzere evlilikte 3 Eylül de, aktif olarak çikolata kistim var en son 5,50 santimdi bekarken de kistim vardı ameliyat olup aldırmıştım. Ben evlendiğimden beri hiç korunmamıştım ve ancak 1. Senem dolduğunda bir gebelik elde ettim ve maalesef bu gebeliğin boş gebelik olduğunu öğrenmemle birlikte dünyam karardı kürtjla 11. Haftamda gebeliğim sonlandı. Hayallerim umutlarımda alınmıştı. Doktorların tüp bebekle ancak hamile kalırsın dediği dönemde verilen bir hediye gibiydi bana maalesef olmadı her şerde bir hayır vardır yani geçtiğimiz sene Kasım ayında kürtaj oldum. Daha sonra 1 ay korunup devam ettim fakat yine gebelik elde edemedim haziran ayında bir doktora gittim bana normal yolla gebe kalabileceğimi söyledi ve bende 2 senedir bekliyorum artık beklemek istemediğimi söyledim, bana inofolic,d vitamini yazdı kullan gel dedi.Haziran ayında regl temmuz ayında tekrar regl görünce normal yolla olmiycağını düşünerek tüp bebeğe karar verdim önümüzdeki hafta rahim filmi çekilip tüp bebeğe başliycaktık ama onun öncesinde evime en yakın kadın doğumdan randevu almak istedim hem kistim hemde kan değerlerime baktırmak için gittim doktor muayene etti tüp bebeğe başliycağımı konuştuk falan derken muayene sırasında nedense doktora hocam gebelikle ilgili bişey varmı diye sormak istedim o an hocada farklı bişey sezdim ve bana bende bundan şüpheleniyorum dediği an şoka girdim. Minnacık bir kese gösterdi rahim duvarın çok kalınlaşmış adetine bir gün var bu kese değilde polipte olabilir rahim duvarında adet yüzünden kalınlaşmış olabilir sevinmek için erken bir kan ver konuşalım dedi dayanamadım önce gebelik testi yaptım bir de ne göreyim kopkoyu iki çizgi koşa koşa kan verdim ve değerim 1367 geldi çok şükür maşallah🙏 Yani kürtajımdan 9 ay sonra tekrar gebe kaldım dua edin bu gebeliğim sağlıkla ilerlesin en büyük hayalim🙏 bebişimi sağlıkla kucağıma alayım henüz doktora gitmedim dün keseyi gördüğüm için 2 hafta sonra gidip hem bebeği hem kalp atışını duymayı temenni ediyorum dualarıma ekliyorum inşallah🙏❤️ 4+3üz son regl tarihine göre biraz uzun oldu ancak üzüntümü sizinle paylaştığım gibi sevincimi de doya doya paylaşmak istedim. Rabbim benim gibi isteyen layığıyla anne baba olacak isteyen herkese nasip eylesin inşallah🙏❤️