Hatice4136 Kızlar bu seferde artimed ile yaptım hemen çıktı dünde çıkmıştı Predictor ile inşallah vardır dua edin lütfen var demi?
Hatice4136 doktor var gözüküyor dedi ama dedi bu aralar kimyasalı yakalaman yüksek erken test yaptığın için testlerde kimyasal veya yanlış gözükür dedi kan verdim negatif adetin geçsin öyle gel dedi papatyax aleynadgnylmz papatyax lotusflowers Zhde Zhde Zhde Zhde
aleynadgnylmz Öncelikle hayırlı olsun çok silikte olsa ben de bir çizgi gördüm ama bence hemen kan verme bir kaç gün daha bekle tam sonucu görmek için
Hatice4136 papatyax papatyax aleynadgnylmz Zhde En sonki reglim 25 temmuzda oldum bu nasıl oluyor ki olabilir mi hemen gebelik yada adet zaman mı hamşle kaldım anlamadım
Zhde Hatice4136 farklı bı test alıp yeniden deneyin emin olalım sonra zaten kan vermeye gidersiniz sağlık ocağına
Zhde Hatice4136 ppbenim adetime 13 gün vardı öyle ogrendim mesela belki olabilir herkezde günü geçince olucak diye bişey yok
Zhde Hatice4136 benim adetten önce verdi çizgiyi ama hergun nerdeyse yaptım testi çizgi gittikçe belli oldu öyle gittim hastaneye