askn1 kızlar adetime 7 gün var ama anlamadım nası yani dedim geri çekme yöntemi ile olabilir mi erken döllenme mi adetime 7 gün var çünkü testime bakarmısınız anlamadım
edabolukbasi3- askn1 geri çekilme korunma yöntemi değildir herşey olabilir 7 gün varsa erken gebelik yap
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI askn1 tekrarla testi bu aralar testler hep yalancı pozitif veriyor nedense 🫢
askn1 HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI acaba adeti beklesem ya varsa bile o zaman öğrenim net olsun bence fena kasık ağrım var bel ağrısı baş ağrısı gece göğüslerime acı vuruyo boraz beklicem artık testlere para vermekten değil almaktan yoruldum delirdi bu dicekler napıyo testlerle dıcekler 🤣🤣🙈
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI askn1 bebş istemiyorsan başka yöntemle korun geri çekilmeyle bir sürü hamile kalan insan var😂bence tredyoldan falan al hem daha uygun hemde eczanedekiler gibi düşünen biri olmaz ben öyle yapıyorum 🤣
lotusflowers Bu test pek güvenilir değil bide çok silik çıkmış benim böyle çok yalancı pozitifim oldu sen bi erken gebelik alda dene