Ruruu 21 haftalik hamileyim hafif baharatli seyler yedigim anda midemde yanma oluyor ama cok sukur hemen geciyor diyebilirim butun hamilelerin bahsettigi mide yanmasi bu mu kizlar 🥹
Ayseguls_baby Ruruu baharatlılar beni de mahvediyor yiyemiyorum artık 🥲 bir de sarımsak dokunuyor yediğim anda reflü geçiriyorum malesef. Doktor da ne dokunuyorsa yeme gebelik sonuna kadar dedi
Melickaya Ruruu ilerleyen haftalarda daha fena olacak o yanma. Yemekten sonra ya da yemeklerle birlikte yoğurt ya da ayran tüketmeni öneririm. Birde tahin çok iyi geliyor aklında bulunsun. Ben bunlarla atlatmaya çalışıyorum 😑
Ruruu Sizdenbirii1 evet cok normal hatta birkac gun once hareketlerini baya az hissetmistim post bile acmistim sonra duzeldi. Tam hatirlamiyorum ama 2 gun boyunca hic hareket hissedilmezse o zaman doktora gitmek gerekiyormus
Sizdenbirii1 Ruruu hafta erken diye pek sorun etmedim doktora sordunuz mu siz kaçıcı haftadan itibaren dikkat etmek lazım benim doktorum 24 28 den sonra dikkat etmek lazım dedi
Ruruu Sizdenbirii1 yok bana herhangi birsey demedi henuz en son detayli ultrasona gittim sonrasinda daha kontrole gitmedim