Burcg Deneyimli anneler hastane için kaç tane yedek bebek takımı koymak gerekir hastane çantasına bir uzun kollu tulumun altına kısa kollu zıbın mı yoksa kolsuz zıbın mı iyi olur çok deneyimsizim yardımcı olursanız sevinirim 🥲
Zeynep0742 Burcg benden Ağustos sonu Eylül başı gibi doğum yapacağım. Hem kısa kollu hemde sıfır kollu zıbın koydum. Hastane çıkışını müslin takım aldım zaten çok sicaak olacak. Yedek 2 takım koydum onlar pamuklu penye kumaş
Zeynep0742 Burcg genelde ilk doğduğunda içlik gibi bişey varya onu giydiriyorlar. Ablam zibina gerek yok bile demişti ama ben yinede koydum
Burcg Zeynep0742 o içlikten almadım gerek var mı acaba ona ceket gibi incecik penye onu diyorsunuz dimi içlik diye ben sadece kolsuz ve kısa kollu zıbın almıştım
Zeynep0742 Burcg bende almadım hastane çıkışında bı tane var. Benimde ilk doğumum ablamin tecrübeleri ile hareket ediyorum😄 göbeği düşene kadar onu giydiririz daha rahat olur dedi. Küçücük olacak zaten sen bebeğe alışincaya kadar giydirmesi kolay olur diyor.