yarenzengin selamlar. keseyi ultrasonda ne zaman gördünüz? beta hcg değerim 964, son adet tarihim 24 haziran. uygulamaya göre 6+2 ama bugün hastanede keseyi göremedik. sizce normal mi şu an görünmemesi
Bnenebiy53 yarenzengin inşallah görürsün ben ilk gebeliğimde göremedik dış gebelik dendi bana ameliyat oldum yinede başka bi doktorada görün derim ben bazı cihazlar eski oluyo ondanda görünmeye bilir
Bnenebiy53 yarenzengin aklıma takılacak şimdi inşallah güzel gidiyordur herşey lütfen sonuç alır almaz bana buradan yanıt verirmisin bazen geç döllenmeden kaynaklı da olabiliyor çünkü dış gebelik Allah kimsenin başına vermesin 🤲🤲🤲
yarenzengin Elfidanur doktor da pazartesi tekrar gel o zaman görünür muhtemelen dedi ama yine de tedirgin oldum
yarenzengin Bnenebiy53 yazarım tabiki, amin inşallah hepimiz için her şey en güzeli en hayırlısı neyse öyle olur
tkrk yarenzengin ben de 5+ 2 yüm 9.haftada gidip görmek istiyorum hem ultrasyondan bakar şimdi gidersem alttan bakar istemiyorum o nedenle. İnşallah sağlıklı gelsin bebişler
yarenzengin değerlerim 132, 301, 377, 964 şeklinde ilerlerken bugün verdiğim kanda 353 çıktı. düşük mü sizce ne yapmam gerekiyor
canimevlatlarim Benimde 25 Haziran son adet tarihinim ama sizinki geç döllenme sanırım. Normal yani tedirgin olmayın haftaya görünür kese
ylnydgd yarenzengin bir doktora görünmeniz sağlıklı olabilir. Kimyasal gebelik ise adet kanaması ile düşer zaten