Evrim-96 Reyhan_ma bi rakam bilmiyorum ama arttığını söyledi doktorum suyu artırınca daha havuç suyu içmeden
Babybebi Evrim-96 havuç yeyin havuç suyu tüketin burda birçok kez gördüm sizin gibi post açan hepsi sonra paylaşmıştı hatta havuç suyu mucizesi diye bi post olması lazım 👌
Evrim-96 Babybebi teşekkür ederim ben de görüyordum unutmuşum şükür ki daha içmeden suyu artırınca iyileşmiş şimdi fazla içmeye çalışıyorum inşallah bir daha öyle bir düşüş yaşamam 🙏🏻
Evrim-96 pandapanda ay canım yazamadım kusura bakma su tüketimimi artırınca daha havuç suyu içmeden artmış suyuma iyi dedi doktorum işte sıcaklardan içsem de az geliyordu herhalde şimdi arttırınca düzelmiş şükür inşallah senin de öyle olsun
mavi123_ Evrim-96 suyun azalması içtiğimiz suyamı bağlı?🙄 Belirtileri nedir? Ultrasonda mı belli oluyor?
Evrim-96 mavi123_ doktorum söyledi bana da ultrasonda görmüştü sınırda diye haftayabkadar suyu artıralım bakalım demişti artırınca gerçekten yükselmişti etkisi vardır herhalde başka bir şey yapmadım havuç suyuna bile başlamamıştım
mavi123_ Evrim-96 hummm. Bende suyu az tüketen biriyim ama hamilelikte yinede kendimi biraz zorluyorum ama bence kâfi değil. Siz şimdi gün boyu ne kadar içiyorsunuz? Kaç litre?
Evrim-96 mavi123_ canım ben baya 3 geçiyordur geceleri de sanki hiç su içmemiş gibi oluyorum gece de tüketiyorum haliyle sende dokunmayacak düzeyde artırmaya çalış su her şey için gerekli 🫠