ozlemsuuuuu Kızlar sat a göre 5+1 hamileyim 12 ağustosta doktor randevum var ilk muayene olacak o zaman 5+6 oluyor kese görünür mü kalp atışı belki zor da keseden umutluyum 🤗
Pitircikkus ozlemsuuuuu benımde5+2 bugun keseyi gördük cok sükür 10gun sonra kalp atışı için cagırdı doktor ınsallah sizde görürsünüz 😊
Ecrin_47 ozlemsuuuuu hayırlı olsun cnm her hamilelikte farklı oluyor tabi bn 4+5 de gittim kese gördü sonar 5+5 de gittim kalp atışı da durduk bebeği de ama kalp atışı güçsüzdu doktor haftaya gel dedi 6+6 gittim kalp atışı gubur gubmur geldi çok şükür bebekte iyidi sizinki de görünür inşallah 🤲🏼☺️
teraziela ozlemsuuuuu Kese görünür merak etmeyin ben beş haftalıkken vajinal ultrasonla keseyi gördüm 8 haftalıkken hem bebeği hem kalp atışını duyduk herkeste farklı olabiliyor🙏
ozlemsuuuuu Pitircikkus maşallah Darısı başıma 🤗 Ecrin_47 ohh maşallah ben de duysam o sesi üzerimden bir yük kalkacak gibi
ozlemsuuuuu teraziela ayyy kalp atışı için o kadar bekliyceksem aklımdan olurum çok sabırsızım çokkkk 😂
Pitircikkus slngul onunla ılgılı bısey demedi bende heyecandan unuttum sormayı 😊 bı sıkıntı yok 10 gun sonra kalp atışını duymak ıcın gel dedı