tugbakorkulu2023 Merhaba ben bugün hamile olduğumu öğrendim hatta az önce😍 eşime sürpriz yapmak istiyorum nasıl bir şekilde yapsam bana yardımcı olursanız mutlu olurum 😊💃
Zhde tugbakorkulu2023 kutu yap canım içine bebek patiği ve testini koy sana hediye aldım içimden geldi de, veyada yemek yerken masanıza 3. Bı tabak koy kim geliyo derse artık 3 kişiyiz de kaç kisiyseniz testi göster vs vs
mucizebebegimmm tugbakorkulu2023 sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle ❤️ bi patikle, emzikle (küçük bebek eşyasıyla) yastığın altına veya bir yere sıkıştırıp “tokam-telefonum-yüzüğüm vb. bir şeyler orda mı bakar mısın” diyerek videoyada alabilirsiniz 🥰 tatlı olur diye düşünüyorum
Brna-34 tugbakorkulu2023 iki kağıda baba oluyorsun yaz sonra eşinden tekini seçmesini iste sende bu arada videoya al belki instada falan karşına çıkmıştır o şekilde de yapabilirsin
minismom tugbakorkulu2023 ben pasta almıstım ustunede not yazdırdım “dunyanın en yakısıklı babası olmaya hazırmısın” diye ilk hamileligimde amaa noldu suprizi berbat etti 😂😂 umarım sizinki oyle olmaz
tugbakorkulu2023 Güzel fikir gerçekten, şuan heyecanlıyım da ☺aslında anı kalsın diye videoya da çekmek istiyorum patik fikri olabilir, teşekkürler.
Eliffbaby tugbakorkulu2023 benim tam yılbaşı gecesiydi şık bir yemek masası hazırlamıştım masaya da iki tane metal kutum vardı önce birini açmasını istedim onda kâğıda şöyle yazmıştım bu yıl bize birçok güzelliklerle geldi ama en güzelini sona sakladı demiştim hâlâ anlamıyor tabii :) diğer kutuyu açmasını istedim o kutuda notta şöyle yazmıştım anne baba oluyoruz sevdiğim adam♥️ testim bebek ayakkabısı kıyafeti vardı. Tabi bunları yaparken hediyeyi açarken anı kalsın video alalım demiştim yemeğe geçmeden masada ilk hediyesini açmasını istemiştim inanılmaz güzel bir anı kaldı ya gerçekten mi şaka yapmıyorsun dimi diyip durdu kahkahalar attı sonra :)
tuba2526 Eliffbaby yaaa çok güzel yazmışsın çok beğendim 😍 izlemiş gibi oldum evet ben de böyle duygusal bir şeyler olsun istiyorum ama biraz da komik olsun istiyorum ilerde hem duygulanıp hem gülelim😃
Eliffbaby tuba2526 biz sekiz ay bekledik biraz duygusaldı o yüzden :) tabii siz de eğlenceli bir forma dönüştürebilirsiniz. Hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi💗
Havva-Saribas Ben ilk hmileliğimde eşim rizedeydi bende o geleceği gün hem test hemde doktora gitmiştim ultrason kağıdını testi birde emzik almıştım kağıda not yazmıştım onları kutuya koyup saklamışım eşim gece gelmişti yatacağımız zaman kutuyu çıkarıp ona vermiştim bu ne dedi bende sana hediye aldım aç bak demiştim öyle inanamadı bu hamileliğim süpriz olduğu için ben jinekolojiye normal kontrole gittim orda öğrendim eşimi direk arayıp söyledim🤣🤣
Havva-Saribas tuba2526 aynen öyle valla doktor dedi hamilesin nasılsın yani dedim baya zaman kendime gelemedim🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣