nurunuzgeldi Kızlar canım hiç bişey yemek istemiyor normalde iştahlıyımdır 110 kilo sezeryana girdim 10 kilo vermişim ödem falan attım ama zorla bişeyler yediğimden daha hızlı gitti bu durum nasıl geçer hiç mutlu değilim iştahsızlık çok kötü bişeymiş
vanilya_kokusu nurunuzgeldi bende ilk gebelikte öyleydim sonra birden iştahım açıldı kilo aldım baya inşallah geçicidir
yilma nurunuzgeldi bende gebelikte yiyemedim 6 kilo ile doğuma girdim çıktım hepsi gitmiş 3 günü şuan 10 gün oldu doğum yapalı doğum yapar yapmaz bir açıldı iştahım resmen 9 aydır yemediğimin acısı çıkıyor 😳
mucizemin nurunuzgeldi sezeryan doğum nasıl acaba zor mu ben 2 tane normal doğum yaptım 3. Gebeliğim şuan sezeryan olup tüplerimi bağlatmak istiyorum ama sezeryan beni zorlar mı iyileşme süreci nasıl acaba
nurunuzgeldi mucizemin maşallah nazar değmesin beni zorlamadı kişiden kişiye değişiyor galiba bazıları çok acı çektik diyor ben hastane de yürüdükten sonra ağrılarım azaldı zaten ağrı kesici vurulunca çok bi ağrı da hissetmedim ilk yürümek zordu yürüdükçe açıldım ne kadar çok yürürseniz o kadar hızlı ahaklanıuorsunuz şuan 6 günlük hala yataktan kalkarken zorlanıyorum ama önceki günlere göre az ayaktayken sıkıntı yok ikinci gün ayaklanmıştım zaten
kurtaricimelekk mucizemin ikinci normal doğumunuz ilkine göre nasıldı acaba benimde ilk normal ikinci de öyle olsun istiyorum ama korkuyorum
Talentedmom nurunuzgeldi enfeksiyon olabilir ilk doğumda ben de öyleydim meğerse enfeksiyon varmış o iştahsızlık yapıyordu
mucizemin nurunuzgeldi kendi başınıza bebeğiniz ile işgilenebildiniz mi ağrı eşiğim yüksek diye düşünüyorum biraz da korkuyorum
nurunuzgeldi mucizemin bebeğim zaten usluydu ama yanımda birileri vardı o yüzden çok kalkmadım ilk gün bir gün yattım zaten ertesi gün de kalktım kendim ilgilendim
Yenibirannee nurunuzgeldi bende öyleyim 2 doğumdan sonra lohusalığımda komple iştahım gitti 40 gün sonra çok açıldı ama